Anne Britt fra Marifjøra vant 250 000

26. desember 2021 – 6873 XQ Marifjøra – 250 000 kroner

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver dag, og andre juledag er ikke noe unntak. Ukesgevinsten er på 250 000 kroner og annonseres hver søndag. Premiepotten deles på alle lodd i den vinnende postkoden, og i ukens postkode er det bare ett lodd.

Dermed var det en veldig fornøyd vinner som ble oppringt av Tom og Jorun. Anne Britt stakk nemlig av med hele potten på 250 000 kroner.

– Er dette kun til meg?

Anne Britt synes det er hyggelig å være med på å støtte WWF Verdens Naturfond og SOS-barnebyer, samtidig som hun får være med på trekninger hver eneste dag uten å måtte anstrenge seg.

Når sjekken trekkes ut av konvolutten og hun får se beløpet kan hun ikke holde seg: – 250 000 tusen! Er dette kun til meg? Tusen, tusen takk!

Penger som kommer godt med

Anne Britt forteller at hun i det siste har fått utført en hel del arbeid på huset sitt. For i tillegg til å få fjernet en større musefamilie som hadde bosatt seg i huset hennes, har både kledning og isolasjon blitt byttet ut.

– Så dette kom godt med, sier den fornøyde postkodevinneren.

Gevinster hver dag – hele året!

Postkodelotteriet deler ut gevinster hver dag i hele desember - og resten av året. Så selv om adventstiden er over, fortsetter Postkodelotteriets adventskalender året rundt.

- Det er jo omtrent som en adventskalender, sier Jorun Stiansen, bortsett fra at vi ikke slutter på julaften. - Vi fortsetter å dele ut gevinster hver dag hele året. Nå gleder vi oss til rett over nyttår, når vi skal dele ut vår største gevinst på 20 millioner kroner.

Vil du også ha sjansen til å vinne?