4821 Rykene vinner Kjempegevinsten på 20 millioner kroner

10. januar 2022 - 4821 Rykene - 20 millioner kroner

Jorun Stiansen var virkelig på hjemmebane da hun delte ut Kjempegevinsten på 20 millioner kroner på Rykene i dag. Det var nemlig både familie og venner blant vinnerne.

Jorun har delt ut gevinster for Postkodelotteriet siden oppstarten i 2018. Men det var likevel veldig spesielt å dele ut Kjempegevinsten på Rykene. «Jeg har ikke følt en sånn sitring i kroppen siden jeg vant Idol», sier Jorun gledesstrålende.

De første som fikk besøk, var noen Jorun kjente ekstra godt. Inger Helena og Knut er nemlig foreldrene til Joruns samboer. Det første Knut sa da Jorun ringte på, var: «Er ikke du i Oslo? Det er stygt å juge...» Jorun hadde nemlig forsøkt å lure dem ved å si at hun var i Oslo denne dagen.

Inger Helena har hatt lodd helt siden starten, men ikke vunnet noe tidligere. «Jeg ble med i lotteriet for å støtte de gode formålene lotteriet støtter, men også fordi Jorun jobber der, naturligvis. Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle få besøk av Jorun i den røde jakka ... det er helt utrolig!»

Spenningen er til å ta og føle på når Jorun tar frem den store gullkonvolutten og ber Inger Helena om å gjøre seg klar. Jorun teller til tre, og Inger Helena drar ut gevinstsjekken ... og blir helt stille. «Ser du hva det står der, Inger Helena?» spør Jorun. «Er det sant» spør hun. «Har jeg vunnet to millioner kroner?»

Hvert sitt lodd

«Men du har jo også lodd, Knut,» sier Jorun. «Da kan det jo hende at du også har vunnet.» «Ja, i så fall håper jeg det blir nok til å fylle opp bensintanken,» spøker han. Han kan røpe at han har vunnet en gang tidligere, men det var en tippegevinst på cirka 3 000 kroner for 55 år siden. «Da får vi se hva det blir denne gangen, da,» sier Jorun, og teller til tre igjen.

Knut drar ut sin sjekk, sperrer opp øynene og slår seg for pannen. «Her står det også to millioner,» sier han, og lurer på om det er en andel i konas sjekk. «Nei, du har også vunnet, Knut,» forsikrer Jorun ham. «Jaja, da slipper vi i alle fall å krangle om pengene,» spøker Knut og ser varmt på kona.

Inger Helena forteller at de drømmer om å bruke en del av pengene på en reise, men at det nok kommer til å dryppe en del på barn og barnebarn!

Kjøkken og Lamborghini

Den neste vinneren som fikk besøk av Jorun Stiansen, var Lene. Hun hadde fått telefon tidligere med spørsmål om hun kunne være hjemme når Postkodelotteriet kom på besøk. Først trodde hun det var noen som tullet, men etterhvert skjønte hun var en av vinnerne! Siden hadde hun og samboeren pønsket og lurt på hvor stor gevinsten kunne være.

«Vi holder på å pusse opp, så det hadde jo vært veldig fint om gevinsten kunne være et lite tilskudd til nytt kjøkken,» sier Lene. «Men jeg vet ikke om jeg tør å se i konvolutten!» Til slutt talte Jorun til tre, og Lene dro sjekken ut av konvolutten. «Gratulerer, du har nettopp vunnet to millioner kroner!» jublet Jorun.

«Oj, ja nå blir det nytt kjøkken,» utbrøt Lene. «Ja, og Lamborghini,» kom det fra samboeren. «Haha, jeg visste du kom til å si det,» lo Lene.

Jeanette trodde ikke det var sant da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet i Postkodelotteriet. «Jeg føler meg som da jeg var syv år og ventet på pakkene på julaften», sa hun da Jorun kom og overrasket henne på døra hjemme i Løddesøl på Rykene. Nå blir det ny sofa og hestehenger på den glade vinneren. «Det er noe jeg har bortprioritert i årevis som jeg nå endelig kan skaffe meg!»

Gunnar har flere lodd i Postkodelotteriet og vant derfor flere andeler av postnummergevinsten. «Jeg trodde det var mine vanlige par hundre kroner i gevinst, men dette var da virkelig noe!», sa han med glimt i øyet. Han har ikke tenkt på hva han vil bruke gevinsten på, men med ny leilighet kommer den nok til nytte.

«Jeg er helt skjelven! Dette var verdens beste bursdagsgave», sa Hilda da Jorun kom på døra med en vinnersjekk.

«Kanskje en snøfreser», svarte Espen på spørsmålet om det er noe han ønsker seg som han ikke fikk til jul. Og med en vinnersjekk på 242 426 kroner kan ønsket gå i oppfyllelse. «Kan godt henne det blir en stor fres nå», lo han fornøyd.

Harald har også flere lodd og vant 727 284 kroner da Kjempegevinsten landet i 4821 Rykene. «Ikke snakk!», utrbrøt han da han fikk se summen. «Jeg må holde meg fast. Jeg må på ferie! Jeg må kjøpe to motorsager!».

Olaug er en av postkodevinnerne og vant derfor 2 millioner kroner på sitt lodd. Og snakk om flaks! Hun har akkurat flyttet fra Rykene og ikke rukket melde adresseendring enda. «Disse er bare til deg», sa Jorun da hun ringte henne på videosamtale. «Og til min kjære», supplerte Olaug som fortalte at hun har mer hell i kjærlighet enn i lotterier.

37 vinnere

Det var til sammen 37 vinnere i postnummer 4821 Rykene i dag, og fem av dem ble postkodemillionærer. «Jeg kommer til å huske denne dagen resten av mitt liv!» sa en glad og sliten Jorun etter at siste sjekk var delt ut.


Vil du også ha sjansen til å vinne?