Månedsgevinsten til postkode på Askøy

15. januar 2022 - 5310 HT Hauglandshella - 1 million kroner - 166 667 kroner per lodd - 5310 Hauglandshella - 250 000 kroner - 640 kr per lodd

Månedens postkode er postkode 5310 HT Hauglandshella, som ligger på Askøy. Det er seks naboer i postkoden som deler 1 million kroner. I tillegg deles 250 000 kroner på alle lodd i postnummeret. Dermed kan de seks postkodevinnerne vente seg 167 307 kroner inn på kontoen.

Oppussing og robotstøvsuger

Johnny er en av de seks naboene i postkoden 5310 HT som deler postkodegevinsten på 1 million kroner, og som i tillegg vinner 640 kroner med postnummeret sitt. Da Postkodelotteriet ringer ham, forteller han at han har hatt lodd i ett års tid og at han er godt fornøyd med uttellingen: – Dette var en hyggelig beskjed. Jeg holder på å pusse opp et gammelt hus, så jeg skal nok få brukt pengene, humrer Johnny.

En annen vinner blir svært overrasket da hun får høre at hun er en av de seks hovedvinnerne: – Jeg blir helt målløs, utbryter hun. Etter å ha fått summet seg etter gledesbeskjeden, er det iallfall én ting hun kan tenke seg å bruke pengene på. – Robotstøvsuger, ler hun.

Spanderer USA-tur på søsteren

Monica er en annen blant de heldige på Hauglandshella, og hun blir mildt sagt overrasket da Postkodelotteriet ringer henne. Hun forteller at hun har hatt lodd en god stund, og at hun tidligere samme dag vurderte å avslutte abonnementet sitt. Derfor blir overraskelsen ekstra stor da hun får høre om gevinsten på 167 307 kroner. Monica forteller at hun har en niese som bor i USA, og en søster som gjerne vil besøke datteren sin på den andre siden av Atlanteren. Når pandemi-situasjonen letter, vil hun sende søsteren sin på langtur: – Når alt blir litt roligere, skal hun få seg en tur, sier den fornøyde vinneren.

Det er ikke første gangen en månedsgevinst lander på Askøy. Jorun besøkte nemlig Florvåg, da Jonny og Inger vant en halv million hver.

Vil du også ha sjansen til å vinne?