– Det føles fantastisk

23. januar 2022 - 6680 AQ Halsanaustan - 250 000 kroner per lodd

Ukens postkodegevinst går til 6680 AQ Halsanaustan i Trøndelag. Det er én vinner i postkoden som vinner 250 000 kroner. Vinneren var på biltur med kona da Postkodelotteriet ringte ham.

– Det føles fantastisk, sier den heldige vinneren, som for sikkerhets skyld hadde parkert bilen da han skjønte at samtalen fra Postkodelotteriet skulle dreie seg om en gevinst.

Og det var nok lurt, for under samtalen i veikanten fikk han høre at han kunne vente seg en kvart million inn på kontoen. Den glade sjåføren er nemlig den eneste som har lodd i postkoden 6680 AQ Halsanaustan, og vinner dermed hele Postkodelotteriets ukesgevinst på 250 000 kroner.

Jubel i bilen

– Kjempegreier, sier vinneren og melder at kona jubler i passasjersetet. Mannen forteller at han blant annet har barna og barnebarna i tankene, når pengene kommer inn på kontoen. Men først vil han feire gevinsten med en bedre middag. Vinneren forteller at han har hatt lodd i Postkodelotteriet i tre års tid, og at han er med i Postkodelotteriet for spenningens skyld, samtidig som han er med på å støtte WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. – Det går jo til en god sak, og så er det jo litt spenning i det, sier den heldige sjåføren fra Halsanaustan.

Vil du også ha sjansen til å vinne?