Oppussing og London-tur for naboer i Holter

6. mars 2022 - 2034 Holter
Postkode 2034 TW Holter - 250 000 kroner – 83 334 kroner per lodd
Postnummer 2034 Holter- 100 000 kroner – 848 kroner per lodd

Ukens postkode er 2034 TW Holter! Tre vinnere i postkoden deler 250 000 kroner. I tillegg fordeles 100 000 kroner på 118 lodd i postnummeret. For tre av vinnerne åpner gevinsten for oppussing av bolig og fotball-tur til London.

Helle var på vei hjem fra jobb da Postkodelotteriet ringte henne for å fortelle at hun er en av tre vinnere med lodd i postkoden, og som derfor kan vente seg 84 182 kroner inn på kontoen.

– Jeg vinner aldri noe, så dette var veldig hyggelig, sier hun. Hun forteller at gevinsten kom på et svært passende tidspunkt: – Vi har planer om å pusse opp badet, så det kommer veldig godt med, forteller Helle.

– Skjelver i hele kroppen

Helle var ikke den eneste med oppussingsplaner blant vinnerne i Holter. Chatrine, som stikker av med samme sum, blir svært overrasket over gledesbeskjeden fra Postkodelotteriet.

– Er det sant?! Jeg skjelver i hele kroppen, utbryter hun da hun får høre hva hun har vunnet. Selv om hun melder at pulsen er høy, trenger hun ikke gruble lenge på hva pengene skal brukes til. Huset på vinneradressen har nemlig forbedringspotensial: – Vi kjøpte huset for to år siden, og vi har et kjøkken som må pusses opp, så dette passer veldig bra, sier den fornøyde vinneren.

London-tur

Den tredje postkodevinneren i Holter vil unne seg en reise, etter lang tid med reiserestriksjoner. Også han var godt fornøyd med gevinsten fra Postkodelotteriet.

– Man må jo nesten unne seg noe nå, så en London-tur for å se fotball er ikke en umulighet, sier han.

Vil du også ha sjansen til å vinne?