Kjempegevinsten landet i nord!

8. april 2022 - 9162 Sørstraumen – 10 000 000 kroner

For aller første gang landet Postkodelotteriets Kjempegevinst i Nord-Norge, og Tom og Jorun delte ut 10 millioner kroner i postnummer 9162 og postkoden 9162 KU. Dermed var det duket for jubel og gledestårer på en flott solskinnsdag i vakre Sørstraumen. Totalt delte 12 naboer Postkodelotteriets Kjempegevinst på 10 millioner kroner, og tre av vinnerne ble postkodemillionærer.

– Det her blir livsendrende!

Kenneth og kona Linda var de første som fikk besøk av Tom og Jorun, hjemme på vinneradressen på Kvænangsveien. Kenneth forteller at de er håpefulle, men at de er fornøyde bare de vinner nok til service på bilen. Dessuten kan etterkrigshuset de bor i trenge litt oppussing.

Da Kenneth trekker ut sjekken og får se summen på 1 625 001 kroner, kommer det nordnorske gloser ut av munnen på den overraskede vinneren:

– Fette nais! Det her blir livsendrende, konstaterer Kenneth når beløpet har fått synke inn og han og Linda får summet seg.

Paret forteller at de giftet seg i 2018 og at de fortsatt ikke har fått dratt på bryllupsreise. Linda forteller at hun drømmer om å reise til Irland, og i tillegg har de et ønske om å få bygget en garasje.

Flyttet til vinneradressen i november

Den neste vinneren som fikk besøk av Tom og Jorun er Heidi. Heidi forteller at hun har hatt lodd i Postkodelotteriet siden lotteriet startet opp i 2018, og i november flyttet hun fra Trøndelag til vinneradressen på Kvænangsveien i november. Heidi er svært nervøs da hun gjør seg klar til å trekke sjekken ut av gullkonvolutten til Jorun Stiansen.

– Du mener ikke det?! Kan jeg gi deg en klem, utbryter hun da beløpet på 1 625 001 kroner åpenbarer seg.

– Du aner ikke hva dette betyr, sier den lykkelige vinneren til Jorun, mens gledestårene renner. Heidi har ikke fortalt noen om at hun skulle få besøk av Postkodelotteriet, men sier at hun nå skal ringe mannen sin og fortelle om den gledelige overraskelsen.

– Ny sykkel!

Da Tom og Jorun hadde besøkt postkodevinnerne i postkoden 9162 KU, samlet alle vinnerne med lodd i postnummer 9162 Sørstraumen seg for å trekke ut sine sjekker. Og med beløp fra 125 000 til 750 000 kroner ble det jubel i gruppa.

– Ny sykkel, roper en av vinnerne muntert med en sjekk på 350 000 kroner i hånda.

Tom og Jorun forteller at møtet med vinnerne i Sørstraumen er noe de sent vil glemme.

Fra sør til nord

Den forrige Kjempegevinsten ble delt ut i Rykene i Agder, og bare måneder senere landet den rundt 140 kilometer lenger nord. Tom og Jorun forteller om en flott solskinnsdag, i vakkert landskap og ikke minst – fine vinnere.

– Forrige gang vi delte ut Kjempegevinsten var nede i Agder, og det var så moro å få tatt en tur i motsatt retning også. Det var på tide at Kjempegevinsten landet i Nord-Norge. Det har vært en fantastisk dag med fine vinnere, sierJorun.

– Det er veldig spesielt å få dele ut Kjempegevinsten i så vakre omgivelser, sier Tom.

Saken oppdateres...

Vil du også ha sjansen til å vinne?