Tesla og 1 250 000 kroner til Mandal

15. juni 2022 – 4515 Mandal – 1 250 000 kroner
4515 IB Mandal – 1 000 000 kroner - 333 334 kroner per lodd
4515 Mandal – 250 000 kroner - 5 320 kroner per lodd

Mange naboer i Mandal kan vente seg et ekstra påfyll med feriepenger i år. Tom tok nemlig med seg sjekker med saftige beløp, og en ekstra spesiell overraskelse til månedens gullpostnummer – 4515 Mandal. Wigdis er en av tre heldige naboer i postkoden 4515 IB som kan vente seg 338 654 kroner inn på kontoen. I tillegg er hun trukket ut som vinner av en Tesla Model 3.

– Det går søren meg ikke an!

Wigdis er svært spent når Tom tar frem den første gullkonvolutten på vinneradressen i Mandal. Når hun trekker ut sjekken og får se beløpet, blir hun først stum før hun får frem ordene:

– Er det sant?! Det går søren meg ikke an, utbryter hun.

Men Tom var ikke ferdig med Wigdis helt enda. Han tar frem enda en gullkonvolutt og på den åpenbarer det seg et bilde av en Tesla Model 3. Snart vil hun og familien ha en splitter ny Tesla i oppkjørselen.

– Den er din, sier Wigdis og ser på mannen sin, som forteller at han blir helt målløs av overraskelsen.

– Herre min hatt, dette tar kaka, sier den ferske Tesla-eieren.

Etter jubelscenene ved inngangsdøren dukker hunden Josefine opp for å undersøke. Matmor Wigdis forsikrer at hun skal få feire med kylling til middag.

– Nå begynner jeg å grine!

Navnesøsteren Vigdis hadde flaks hun også. Hun forteller at hun akkurat har flyttet tilbake til vinneradressen etter to år, og at hun skaffet seg lodd for å støtte WWF og SOS-barnebyer.

Hun har vært mye på reisefot og kan tenke seg å bruke gevinsten på en tur med Hurtigruta. Det får hun råd til, for i gullkonvolutten til Tom skjulte det seg en skikkelig innflyttingsgave:

– Herregud, nå begynner jeg å grine, utbryter hun når hun får se beløpet på 338 654 kroner.

– Det er helt ubegripelig, jeg finner ikke ord, sier den lykkelige vinneren.

I Postkodelotteriet drypper det alltid på naboene også. I postkoden 4515 IB Mandal var det tre vinnerlodd, mens det var 48 lodd i postnummeret. Dermed kunne også flere postnummervinnere i månedens gullpostnummer feire påfyll på feriekontoen.

Vil du også ha sjansen til å vinne?