Naboer i Vesterålen vinner Kjempegevinsten på 10 millioner kroner

8. juli 2022 - 8432 Alsvåg - 10 000 000 kroner

Det er naboer i 8432 Alsvåg i Vesterålen som vinner Kjempegevinsten på 10 millioner kroner. Med to lodd i postkoden 8432 AX og 22 lodd i postnummeret fikk Alsvåg to nye postkodemillionærer da Tom og Jorun delte ut den tredje Kjempegevinsten i 2022.

Vant to millioner: –Spinnvilt!

Den ene postkodemillionæren i Alsvåg heter Børre. Han og kona var i Sverige på ferie, da Tom og Jorun dukket opp på vinneradressen med en stor gullkonvolutt med et ukjent beløp inni. De to ambassadørene ringte opp den spente vinneren, som kunne fortelle at han og kona er glade i å reise.

Ferie står høyt på ønskelista, og Børre nevner spesielt Thailand som et reisemål de har lyst til å besøke. Han og kona er tydelig spente, før Tom trekker sjekken ut av gullkonvolutten. Det viser seg nemlig at de kan unne seg noen Thailand-turer, da beløpet på to millioner kroner åpenbarer seg på skjermen foran dem. Dermed blir det jubelscener for vinneren i postkode 8432 DK:

– Spinnvilt, utbryter han og forteller at han må få tenke litt på hva slags reisemål pengene kan brukes på. Som pensjonister har han og kona nemlig ferie hele året, sier den lykkelige vinneren muntert.

– Nå blir det leilighet!

Like oppi gata leier den andre postkodevinneren, Dagfinn, en sokkelleilighet med nydelig utsikt mot Andøya i nord.

Han forteller at han drømmer om å kjøpe seg egen leilighet. Og med beløpet på to millioner kroner i gullkonvolutten fra Tom og Jorun, er han unektelig på god vei mot å få boligdrømmen oppfylt.

– Nå blir det leilighet, sier den fornøyde vinneren.

Saftige summer og strålende stemning

Og fordi Børre og Dagfinn vant Kjempegevinsten med postkoden sin, vinner alle i postnummeret også en pen sum. Det var god stemning og jubel da Tom og Jorun dukket opp i Alsvåg. En av vinnerne, Annbjørg, sto klar med hjemmestrikkede votter til de to ambassadørene. Og det kom godt med - tross hjertevarme viste gradestokken bare 10 grader i Vesterålen denne fredagen i juli. Til gjengjeld fikk hun postnummergevinsten sin på hele 318 585 kroner.

En annen av vinnerne hadde 3 lodd, og vant dermed nesten en million, nærmere bestemt 955 755 kroner.

– Jeg var sikker på det var et komma der, ler han og peker på midten av vinnersjekken.

Mange av vinnerne ønsket Tom og Jorun velkommen tilbake til Vesterålen.
– Jeg elsker å reise nordover. Folka her er så rause og hyggelige, sa Jorun, da tiden var inne for å si farvel – og forhåpentligvis – på gjensyn.

Vil du også ha sjansen til å vinne?