5378 Klokkarvik er månedens gullpostnummer - Jostein ble millionær!

15. august 2022 - 5378 Klokkarvik - 1 250 000 kroner

5378 XQ Klokkarvik - 1 million kroner

5378 Klokkarvik - 250 000 kroner - 4 465 kroner per lodd

I Postkodelotteriet kan du vinne med postnummeret ditt, og har du også riktig postkode kan du bli millionær - akkurat som Jostein!

Jostein fikk den gode nyheten på videosamtale fra en av Postkodelotteriets to ambassadører. Han skulle egentlig ha vært på hytta, men utsatte avreisen da han fikk beskjed om at Jorun Stiansen skulle ringe. Han ville være helt sikker på at han hadde dekning på telefonen. Og det var det verdt!

– Jeg er helt svett her, så det er så vidt jeg greier å holde mobilen, sier Jostein, jeg har nesten ikke sovet i natt. – Ja, men da får du bare telle til tre, så drar jeg sjekken ut av gullkonvolutten og ser hvor mye du har vunnet, sier Jorun.

Når Jorun trekker ut sjekken, ser Jostein at han har vunnet over en million kroner. Han bruker noen sekunder på summe seg, før utbruddet kommer: – Ka!!! Å i hellande mann! Nå er det rett før jeg begynner å grine, utbryter han. – Konen min kommer hjem i dag fra en liten ferie, så det kan hende jeg må ta rådet ditt og ta en tur på polet før hun kommer hjem ...

– Nå snakker jeg med en millionær, sier Jorun før hun stiller det klassiske spørsmålet om hvordan det føles. – Jeg vet ikke! Jeg klarer nesten ikke å holde mobilen i ro en gang, svarer en lykkelig vinner.

Og med Jostein har Øygarden kommune på Sotra utenfor Bergen fått sin tredje postkodemillionær. De to første millionærene fikk vi da Annie og Leif fra Knarrevik vant Kjempegevinsten i oktober i fjor.

Alle lodd i månedens gullpostnummer vinner

Og fordi Jostein vant månedens postkodegevinst, vinner også alle med lodd i postnummeret sin del. 5378 Klokkarvik har derfor 47 heldige vinnere i dag. Hvert lodd gir en gevinst på 4 465 kroner.

Alltid noen som vinner

Om du ikke bor i postnummer 5378 Klokkarvik, så kan du glede deg over at SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond vinner hver gang noen deltar i Postkodelotteriet. Hele 50 prosent av netto omsetning går nemlig til disse to organisasjonene. I januar delte lotteriet ut nye 45 millioner kroner til de to organisasjonene, og dermed har SOS-barnebyer og WWF mottatt mer enn 150 millioner kroner fra Postkodelotteriet siden oppstarten i 2018. Neste utdeling til gode formål vil skje senere denne måneden, og det er knyttet stor spenning til hvor stort beløpet blir denne gangen.


Vil du også ha sjansen til å vinne?