Førjulsgaver på 1 250 000 kroner til naboer i 2730 Lunner

15. desember 2022 - 2730 Lunner - 1 250 000 kroner

2730 CI Lunner - 1 000 000 kroner - 90 910 kroner per lodd

2730 Lunner - 250 000 kroner - 4 099 kroner per lodd

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboen. Og i månedens gullpostnummer er det mange som kan glede seg! Det er 11 lodd i postkode 2730 CI Lunner som deler 1 million kroner og 61 totalt i postnummeret som deler 250 000 kroner. Tom og Jorun tok turen for å overraske noen av vinnerne med en førjulsgave pakket inn i gullkonvolutt.

- Nå blir det ny kåpe!

Ute laver snøen ned, men inne hos Grete er det godt, varmt og pyntet til jul da Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen ringer på døra.

- Jeg trodde først det var tull, men så skjønte jeg etter hvert at det var virkelig, forteller Grete og inviterer inn i stua. Jorun har med seg en gullkonvolutt med en vinnersjekk. På spørsmål om hva hun vil bruke en gevinst på, svarer Grete: - Det er én ting jeg alltid har ønsket meg, men som jeg aldri har tatt meg råd til ... En hvit skinnkåpe! Jorun gir henne gullkonvolutten, og på én, to, tre trekker Grete ut vinnersjekken på 190 018 kroner. Med to lodd i Postkodelotteriet vinner hun nemlig dobbelt så mye.

- Dette var fantastisk, så artig! utbryter Grete og ber Jorun lese høyt på vinnersjekken. - 190 018 kroner - her er det nok til skinnkåpe, ler hun. - Jeg har aldri hatt så mye penger, jeg, supplerer den glade vinneren og gir Jorun en god klem.

Ved siden av Grete på Lunner bor Inger Heidi, og hun har også lodd i Postkodelotteriet. Tom Stiansen ringer på døra hennes med en takk for støtten til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer og en gullkonvolutt på lur.

- Oj, dette var litt av en julegave, utbryter hun når hun får se vinnersjekken. - Jeg tenkte at jeg har jo lodd, men at jeg ikke kom til å vinne. Nå har hun lyst til å reise på tur. - Det er så mange fine steder å besøke her i Norge.

Ti postkodevinnere deler 1 million

Rett nedi gata for Grete og Inger Heidi har det begynt å samle seg en liten gjeng spente naboer. I tillegg til de to er det nemlig åtte andre postkodevinnere i postkode 2730 CI Lunner.

To av vinnerne er mor og datter og har tatt turen ned for å ta i mot vinnersjekken. Også de har lyst til å bruke premien på å reise. - Nå blir det en bedre ferie enn jeg trodde!

- Det er alltid så gøy å møte vinnere, og nå før jul er det jo ekstra koselig å kunne få spre litt glede, forteller Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen - som alltid kledd i rødt.

Her kan du se reaksjoner fra vinnerne på Lunner:

Vil du også ha sjansen til å vinne?