60 naboer fra Rognan deler 10 millioner kroner

6. januar 2023 - 8250 Rognan - 10 millioner kroner

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du alltid sammen med naboene dine. Da Tom og Jorun Stiansen besøkte 8250 Rognan i dag, hadde de hele 60 gevinstsjekker i kofferten. Det ble både jubel, latter og et par gledestårer da vinnerne åpnet sjekkene sine!

Den største gevinsten i lotteriets historie

Denne gangen var det bare én vinner i postkode 8250 QX. Han hadde dessuten vært smart og sikret seg tre lodd. «Dermed vant han den største gevinsten vi har delt ut siden Postkodelotteriet kom til Norge,» jubler Tom Stiansen.

Bahta (40) tok mot Postkodelotteriet sammen med kona, Amleset. Han kunne fortelle at han opprinnelig kommer fra Eritrea, men at han har bodd på Rognan siden 2016. Han jobber på Saltdalshytta og trives svært godt der. «Men hva drømmer du om å bruke gevinsten på, da?» spør Jorun. «Vi har tre unger, og vi vil gjerne ta dem med på en reise og vise dem hvordan verden ser ut!»

«Da er det bare en ting å gjøre,» sier Jorun. «Vi får åpne konvolutten og se om gevinsten holder til en ferie for hele familien.» Hun teller til tre, og Bahta drar sjekken ut av konvolutten ... og mister munn og mæle. På sjekken står det nemlig 5 021 901 kroner, og Bahta og Amleset innser plutselig at de er millionærer!

Jubler for hverandre

Men Bahta og Amleset var ikke de eneste vinnerne på Rognan i dag. Alle med lodd i hele postnummeret fikk nemlig gevinst i dag, og utenfor idrettshallen sto nemlig 50 sambygdinger som hadde trosset januarkulden for å ta mot gevinstene sine.

«Det er utrolig gøy å se så mange naboer vinne sammen,» smiler Tom. «Det varmer hjertet når jeg ser folk som jubler over sin egen gevinst, og like etterpå jubler like mye for naboen.» Han kan også røpe at det er flere på Rognan som får glede av gevinstene i dag. «Jeg fikk en god klem av Randi som sto der med sjekken sin og lovte at hun skulle kjøpe bløtkake til alle på aldershjemmet!»

Alltid noen som vinner

Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri. Det betyr at alle som kjøper lodd, også bidrar til å støtte gode formål. «Siden lotteriet startet opp i Norge i 2018, har vi delt ut mer enn 200 millioner kroner til WWF og SOS-barnebyer takket være alle nordmenn som kjøper lodd,» forteller Jorun. «Dermed kan du spille med verdens beste samvittighet – også når du vinner!»

Vil du også ha sjansen til å vinne?