Mo i Rana har fått sin første postkodemillionær!

Mo i Rana er månedens gullpostnummer i januar – og dermed har Rana fått sin første postkodemillionær!

15. januar 2023 - 8622 Mo i Rana - 1 250 000 kroner

8622 MU Mo i Rana - 1 000 000 kroner - 333 334 kroner per lodd

8622 Mo i Rana - 250 000 kroner - 3 732 kroner per lodd

Månedens gullpostnummer i januar er 8622 Mo i Rana. En heldig vinner satt med alle tre loddene i den vinnende postkoden. Han vinner dermed 1 011 198 kroner og blir Ranas første postkodemillionær. Vi gratulerer!

Men han er ikke den eneste som har grunn til å juble. Det var nemlig 64 vinnerlodd i resten av postnummeret som også får en andel av gevinsten.

Slik fungerer det:
Når vi deler ut månedsgevinsten, deler vi først ut 1 million kroner til alle med riktig postkode. Deretter deler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret. Postkoden din finner du ved å sjekke loddet ditt. Om loddnummeret starter med 8622 MU, så bor du i postkode 8622 MU. Og denne måneden er det nettopp postkode 8622 MU som er aller heldigst.

Fikk ikke tak i vinneren

Vinneren denne gangen er en mann i 80-årene som bor på Mjølan i Mo i Rana. Tom Stiansen forsøkte å ringe ham, men fikk ikke tak i han. Nå får han seg en hyggelig overraskelse når han sjekker bankkontoen om noen uker. Alle vinnerne får et vinnerbrev i posten og premien inn på konto.

Mo i Rana har vunnet flere ganger tidligere. For ganske nøyaktig ett år siden, den 16. januar i fjor, vant to naboer i postkode 8613 QD Mo i Rana 125 000 kroner hver.

Siste: Vinneren er funnet!

Takket være god hjelp fra lokalavisa Rana No og et par gode naboer, har vi funnet den heldige vinneren i Mo i Rana.

Etter at Rana No publiserte en etterlysning, tok det ikke lang tid før telefonen ringte hos oss i Postkodelotteriet. "Den aller første som reagerte, var en god venninne av vinnerens eldste datter," forteller Jorun. Hun ringte sporenstreks til sin venninne og spurte om faren nettopp hadde blitt postkodemillionær. "Det må jo være han," sa venninnen, "det bor vel ikke så mange 80-åringer med lodd på Mjølan?"

Datteren kastet seg i bilen og kjørte hjem til sin far. Der fant de frem farens tre loddnummer, og de forsto at venninnen hadde rett. "Og da var det bare å ringe til oss i Postkodelotteriet for å få bekreftelsen. Og det fikk de." ler Jorun. "Gratulerer, min gode mann, du er postkodemillionær!"

Støtter en god sak

Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted. Siden oppstarten i Norge i 2018 har lotteriet samlet inn mer enn 250 millioner kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?