Månedens gullpostnummer ligger på Nordstrand i Oslo

15. februar 2023 - 1177 Oslo - 1 250 000 kroner

1177 MP Oslo - 1 000 000 kroner - 333 334 kroner per lodd

1177 Oslo - 250 000 kroner - 5 814 kroner per lodd

Månedens gullpostnummer er 1177 Oslo på Nordstrand. Her var det til sammen 46 vinnerlodd som deler gevinsten på 1 250 000 kroner. Aller heldigst var Cathrin, Rønnaug og Rolf i postkode 1177 MP Oslo.

Slik fungerer det
Når vi deler ut månedsgevinsten, deler vi først ut 1 million kroner til alle med riktig postkode. Deretter deler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret. Postkoden din finner du ved å sjekke loddet ditt. Om loddnummeret ditt starter med 1177 MP, så bor du i postkode 1177 MP. Og denne måneden er det nettopp de med lodd i postkode 1177 MP som kan juble høyest.

Nå blir det tur til Maldivene!

Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reiser Norge rundt med vinnersjekker, og nå har turen kommet til 1177 Oslo på Nordtrand. Den første som får besøk på døra er Cathrin (38). Hun har lodd i postkode 1177 MP og er derfor en av tre naboer som deler millionen. - Jeg kan ikke tro du står her i stua mi, sier hun til Jorun. Hun forteller at hun håper på nok til strømregningen og kanskje en reise, til for eksempel Mallorca. Og da vinnersjekken på 339 148 kroner kommer til syne, står jubelen i taket. - Nå har jeg jo til alt! Kanskje det blir en tur til Maldivene ..., sier hun drømmende. - Det må i alle fall bli et ekostisk sted!

- Dette var mer enn en kvart kilo Kong Haakon!

Heller ikke Rolf ante noe om hvor mye han hadde vunnet da Tom Stiansen plutselig sto på døra. - Jeg har vunnet 200 kroner to ganger tidligere, men nå ..., det kan være alt fra en kvart kilo Kong Haakon til ... jeg vet ikke. Det var kona som overbeviste ham om å kjøpe lodd i Postkodelotteriet. - Han har mer vinnerlykke enn meg, smiler hun. Og vinnerlykke har han jammen! Med 339 148 blanke kroner er det mange mulighter som åpner seg. - Dette får vi gjort en god del for, sier han. Og kona legger til: - Jeg kunne tenke meg å reise. Kanskje til Svalbard, se litt annet, sier hun. - Jeg blir gjerne med deg på tur til 71 grader nord, ler Rolf og legger til: - Kom gjerne tilbake neste onsdag! Og hvem vet? Så lenge Rolf fortsetter å ha lodd, kan det jo være Postkodelotteriet kommer på besøk igjen ...

- Du verden! Skal jeg få det?

Like nedi gata bor Rønnaug. Hun har også lodd i Postkodelotteriet, og Tom Stiansen tar turen for å overraske henne også. - Nei .... skal jeg få det, utbryter hun da summen kommer til syne. - Det er godt at jeg er så gammel at jeg ikke har bruk for dem, fortsetter hun og forteller at hun har fire barnebarn og en sønn som har en mor og sønn fra Ukraina boende hos seg. - Nå får jeg begynne å planlegge hvordan jeg kan fordele det, sier hun. Rønnaug forteller at hun har hatt lodd siden Postkodelotteriet startet opp i Norge, og at det var de gode formålene som var grunnen til at hun ble med. Og da hun får høre at flere av naboene også har vunnet blir hun ekstra glad. - Dette var helt fantastisk, jeg er veldig takknemlig, avslutter hun.

Hele postnummeret deler 250 000 kroner

I tillegg til de tre postkodevinnerne, vinner alle med lodd i hele postnummeret. 250 000 kroner fordeles på 46 vinnerlodd i 1177 Oslo. Noen av vinnerne har flere lodd, og vinner dermed flere andeler.

Støtter en god sak
Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?