Lørdagens postkode er 7081 RA Sjetnemarka

25. februar 2023 - 7081 RA Sjetnemarka - 100 000 kroner

7081 RA Sjetnemarka - 100 000 kroner - 2 565 kroner per lodd

Lørdagsgevinsten denne uken går til 7081 RA Sjetnemarka i Trondheim. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på hele 39 lodd i postkoden.

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du alltid sammen med naboene – og det er ekstra sant her på Sjetnemarka! Alle vinnerne bor nemlig innenfor en radius på 300 meter fra hverandre.

"Vinnersjekkene er på vei i posten," forteller Tom Stiansen. "Om du finner en sjekk i din postkasse i løpet av neste uke, er altså sannsynligheten stor for at en eller flere av naboene dine også finner en tilsvarende sjekk i sin postkasse."

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?