Inga Anita og Skype vant 100 000 kroner

11. mars 2023 - 0667 JF Oslo - 100 000 kroner

0667 JF Oslo - 100 000 kroner - 100 000 kroner per lodd

Lørdagsgevinsten denne uken går til 0667 JF Oslo, og Jorun tok med både gevinstsjekk og blomster og reiste på besøk til Inga Anita. Der ble hun tatt mot av en glad og forventningsfull Inga Anita sammen med hunden Skype.

Vi får tro at Skype var like spent på hva som skjulte seg i gullkonvolutten som Inga Anita. "Vi er glade i å dra på tur sammen, så vi håper at vi kanskje kan bruke gevinsten til litt turutstyr eller en tur til Nord-Norge," forteller Inga Anita. "Kanskje en tur til Kirkenes, for der har vi ikke vært enda."

Ollu giittu!

Til slutt tok Jorun frem gullkonvolutten og spurte om det var på tide å se om gevinsten holdt til litt turutstyr. Inga Anita dro ut sjekken – og ble helt målløs!

"Wow! Er det mulig?" sa hun. "Tusen takk skal du ha! Ollu giittu!"

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Og det monner. For 2022 alene mottok WWF og SOS-barnebyer mer enn 100 millioner kroner fra Postkodelotteriet.

Tusen takk til alle som er med og kjøper lodd. Takket være dere kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur.

Vil du også ha sjansen til å vinne?