Postkode 4042 UJ i Hafrsfjord vinner igjen!

12. mars 2023 - 4042 UJ Hafrsfjord - 250 000 kroner

4042 UJ Hafrsfjord - 250 000 kroner - 41 667 kroner per lodd

I Postkodelotteriet KAN faktisk lynet slå ned samme sted to ganger. I fjor høst landet ukegevinsten i postkode 4042 UJ i Hafrsfjord i Stavanger og tre heldige vinnere i postkoden vant 85 557 kroner hver. Et halvår senere lander en ny postkodegevinst i akkurat samme postkode, og de samme tre naboene vinner igjen!

Et halvt reinsdyr til fryseboksen

"Vi rakk ikke å reise til Hafrsfjord denne gangen, så vi valgte å ringe til noen av vinnerne i stedet," forteller Tom Stiansen. Den første han ringte til, var en blid dame ved navn Else Berit.

Når Tom og Jorun ikke rekker å dra på besøk, liker de å ringe vinnerne for å gratulere!

"Hei, Else Berit. Det er Tom Stiansen fra Postkodelotteriet som ringer. Du kjenner vel til oss i Postkodelotteriet fra før, du?" spør han, og det kan hun bekrefte. "Jeg har faktisk vunnet et par ganger før," forteller hun. "En gevinst på et par-tre tusen og en gevinst på litt over 80 000."

"Oj, så moro!" utbryter Tom. "Hva har du brukt pengene på, da?"

"Det som var mest luksus, var vel at jeg kjøpte et halvt reinsdyr til fryseboksen!" lød svaret.

Vant igjen!

"Men nå har det seg slik at Jorun står her med en slik gullkonvolutt," forteller Tom, " for du har nemlig vunnet igjen!"

"Er du klar for å høre hvor mye du din heldliggris har vunnet denne gangen?" spør Jorun. Hun renser strupen og sier høyt og tydelig: 125 000 kroner! Da kom det kontant fra Else Berit: "Kødder du?"

Fem lodd i husstanden

Når Else Berit vant hele 125 000 kroner, så var det fordi hun hadde tre lodd med riktig postkode. Da hun vant forrige gang, hadde hun bare ett lodd, men etterpå kjøpte hun to lodd til. Men som om ikke det var nok, så hadde mannen til Else Berit også skaffet seg et par lodd. Dermed var det til sammen fem lodd i husstanden denne gangen.

"Gevinsten denne gangen var på 41 667 kroner per lodd," forteller Jorun. Dermed vant Else Berit 125 001 kroner med sine tre lodd, mens "gubben" vant 83 334 kroner med sine to lodd.

Til sammen ble det dermed over 200 000 kroner i gevinst til det heldige paret i Hafrsfjord.

Else Berit hadde tre lodd og vant 125 000 kroner. Arvid hadde to lodd og vant 83 334 kroner. Til sammen ble det over 200 000 kroner til det heldige paret i Hafrsfjord.

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?