Månedens gullpostnummer i mars er 1176 Oslo

15. mars 2023 - 1176 Oslo - 1 250 000 kroner

1176 ET Oslo - 1 000 000 kroner - 250 000 kroner per lodd

1176 Oslo - 250 000 kroner - 9 616 kroner per lodd

Hver måned trekker vi ut et postnummer som blir månedens gullpostnummer. Gevinsten på 1 250 000 kroner deles på alle lodd i hele postnummeret! I mars var det naboene i postnummer 1176 på Nordstrand i Oslo som kunne juble!

Det var til sammen 26 vinnerlodd i postnummeret denne gangen.

Fire vinnere deler en million kroner

Hvor mye du vinner, avhenger av hvor mange lodd du har og om du bor i den vinnende postkoden eller i det vinnende postnummeret. Postnummer 1176 Oslo er nemlig delt inn i flere postkoder, og det var naboene i postkode 1176 ET som jublet aller høyest.

Det var til sammen fire vinnere i postkoden, og Torgun, Pål Erik, Anita og Stig deler en million kroner!

1176 ET Oslo Anita vant 259 616 kroner

Da Jorun banket på hjemme hos Anita, var Anita mer opptatt av å få Jorun på besøk enn av hva som befant seg i gullkonvolutten. "Å, du verden for en dag! Jeg har gledet meg sånn til du skulle komme på besøk!" sier Anita, "Jorun er jo en gave i seg selv!"

I stua ventet både Stig og Kjell. Stig er mannen til Anita, mens Kjell viste seg å være familiens hund. "Hvis vi vinner mer enn tusen kroner, skal vi bruke gevinsten på tre store kjøttbein til Kjell," lo det glade paret. Om det blir mer, så ønsker Stig seg både motorsykkeldress og kurs i roadracing. "Jeg ønsker meg tur til Sørlandet," smilte Anita, "ned til deg, Jorun!"

"Ja, vi får se hvor mye det blir, da!" sa Jorun. Anita måtte få hjelp fra Stig til å trekke gevinstsjekken ut av konvolutten. Selv lukket hun øynene i både spenning og forventning!

Stig viser fram sjekken til Anita. 259 616 kroner står det!

På sjekken sto det 259 616 kroner! Over en kvart million!

Men de rakk ikke å juble lenge før Jorun spurte: "Er det ikke slik at du også har lodd, da, Stig?" Stig svarte bekreftende på det. "Skal vi se om du også har vunnet noe, da?"

Overraskelsen var stor da Stig og Anita innså at de begge hadde vunnet over 250 000 kroner.

Jubelen sto i taket da Stig skjønte at han også hadde vunnet 259 616 kroner. "Det betyr at dere har vunnet over en halv million til sammen, det," forklarte Jorun. "Så her blir det vel nok til både motorsykkeldress og sørlandsferie, tenker jeg!"

"Vet du hva!" sier Anita. "Jeg fylte 60 år i januar, men vi hadde ikke noe selskap. Stig fyller 50 år i sommer. Kanskje vi skal ha en skikkelig bursdagsfeiring!" Stig ler hjertelig. "Det skal vi," sier han til Jorun, "og du er naturligvis invitert!"

Stig og Anita vant over en halv million kroner til sammen. Nå blir det dobbel bursdagsfeiring i sommer!

En postkodegevinst kommer godt med!

Rett over gata bor Pål Erik og Heidi. De kan fortelle at de nettopp har fått en liten gutt, og at de nå har til sammen fire barn i alderen 0 til 17 år. "Da kan kanskje en gevinst fra Postkodelotteriet komme godt med," spør Tom.

"Ja, vi måtte faktisk kjøpe ny, stor bil for å få plass til alle sammen," ler Pål Erik.

En postkodegevinst kommer godt med for en familie på seks.

Paret ser spente ut når Tom tar frem gullkonvolutten og spør om de er klare for å trekke ut sjekken og se hvor mye de har vunnet. "Vi er klare!" sier de i kor, før de trekker ut og leser: 259 616 kroner! "Wow, det var gøy," sier Pål Erik, "jeg håper vi kan bruke noen av pengene på ferie i Italia til sommeren!"

Glemte å si fra om ny adresse

Litt lenger bort i samme gate bodde Torgun og Tore. Nå har de flyttet til et annet postnummer, men de rakk ikke å melde adresseendring til Postkodelotteriet før trekningen. "Det var dobbel flaks for Torgun og Tore," ler Tom, "et vinnerlodd er et vinnerlodd uansett!"

Torgun og Tore hadde det siste vinnerloddet i postkode 1177 ET.

Dermed kunne Torgun og Tore også innkassere en postkodegevinst på 259 616 kroner – med sin gamle postkode.

"Har dere alltid så mye flaks?" spør Tom. "Nei, egentlig ikke," svarer Torgun, "men vi har jo hatt litt vinnerlykke i familien tidligere ... vi har nemlig en datter som vant en skikkelig stor gevinst for to år siden da Kjempegevinsten landet på Nesoddtangen!"

Hele postnummeret jubler

Men det var ikke bare de fire heldige vinnerne i postkode 1177 ET som kunne juble i dag. "Når vi deler ut månedsgevinsten, blir det nemlig gevinst på alle med lodd i hele postkoden," forteller Tom. Og det var mange som smilte om kapp med sola på Nordstrand i dag!

Det var mange som smilte om kapp med sola på Nordstrand i dag.

Med 26 lodd i postnummeret ble det småpene 9 616 kroner i gevinst til hvert lodd. For Katja, som hadde vært smart og sikret seg to lodd, sto det dermed 19 232 kroner på sjekken.

Det lønner seg å ha to lodd – dobbel uttelling for Katja da Jorun besøkte Nordstrand i dag.

Støtter en god sak
Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?