To nye postkodemillionærer på 2040 Kløfta!

13. april 2023 - 2040 Kløfta - 10 000 000 kroner

 

Kjempegevinsten på 10 000 000 kroner går til postnummer 2040 på Kløfta!

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du alltid sammen med naboene. Og når det er mange naboer som har kjøpt lodd, er det mange å juble sammen med. Da Tom og Jorun tok turen til 2040 Kløfta for å dele ut Kjempegevinsten på 10 millioner kroner, hadde de med seg hele 236 gevinstsjekker.

Kløftas første postkodemillionær!
Først går turen til postkode 2040 JL, hvor det er to ekstra verdifulle vinnerlodd. Det ene vinnerloddet tilhører Nina, og det andre vinnerloddet tilhører Stian som bor et par hus bortenfor.

Det er Tom som ringer på døra hjemme hos Nina. Hun har hjemmekontor i dag, og er både spent og forventningsfull når Postkodelotteriet plutselig står i stua. Etter en kort prat spør Tom om hun har lyst til å se hva som står på sjekken som ligger i gullkonvolutten. "Ja, jeg er klar for det nå," svarer Nina, og trekker ut sjekken.

To millioner kroner! Vi kan ikke gjengi alt Nina sa da hun så beløpet, men at hun ble ordentlig glad, er det liten tvil om. "Jeg har lenge drømt om å kjøpe meg en cabriolet, og nå kan jeg kjøpe meg en Mercedes!" jubler hun. Så tenker hun seg litt om. "Nå får jeg finere bil enn mannen min!"

Nina forteller også at hun ble med i Postkodelotteriet på grunn av Jorun Stiansen. "Da jeg så reklamen med Jorun, var det bare å kjøpe lodd med en gang!" ler hun.

Nina kunne juble høyt for gevinsten på 2 millioner kroner!

Og en postkodemillionær til!
Et par hus bortenfor møter vi Stian, som ønsker oss velkommen sammen med kona. Han har tatt seg fri fra jobb i dag for å møte Postkodelotteriet, og forteller at kollegaene er veldig spente på hva han har vunnet. "Det er faktisk en kollega som først fortalte meg om Postkodelotteriet," sier Stian. "Han vant 800 kroner to ganger, og mente at jeg også burde kjøpe lodd – og det angrer jeg ikke på nå!"

"Ja, da får vi vel se om det er mer enn 800 kroner i denne gullkonvolutten, da..." frister Jorun. Hun teller til tre, og Stian trekker ut sjekken og leser: "To millioner kroner!"

"Vi holder på å pusse opp huset, og vi hadde håpet på et lite tilskudd til enten kjelleren eller kjøkkenet eller hagen," ler den nybakte millionæren, "og det tror jeg ordnet seg nå!" Kona får et stort kyss på munnen. "Og kanskje det blir en liten ferie, også?" ler han.

Nå blir det både oppussing – og en velfortjent ferie for to!

Alle lodd i hele postnummeret vinner
Men selv med to nybakte postkodemillionærer, er det mer igjen i premiepotten. Utenfor Kløftahallen har det begynt å samle seg en del folk. Det de har til felles, er at de alle har kjøpt lodd i Postkodelotteriet, og at de alle har fått en telefon med spørsmål om de kunne tenke seg å møte Tom og Jorun for å hente gevinsten sin.

Når klokka nærmer seg fire, teller vi mer enn 100 forventningsfulle loddkjøpere. Tom og Jorun deler ut sjekker til høyre og venstre. Noen med ett lodd vinner 23 500 kroner. Der står det en med tre lodd som har vunnet 70 500 kroner. Stemingen er på topp, og mange tar bilder som de sender rundt til venner og kjente. Noen spør Tom og Jorun om en selfie, og svaret er alltid ja!

Det er alltid morsomt med en selfie!

Facebook-siden vår kan du se enda flere bilder av vinnerne fra Kløfta.

Vil du også ha sjansen til å vinne?