6017 Ålesund er et av månedens to gullpostnumre: Guri vant over en halv million

15. juni 2023 - 6017 Ålesund - 1 250 000 kroner

6017 QN Ålesund - 1 000 000 kr - 500 000 kr per lodd

6017 Ålesund - 250 000 kr - 5 209 kr per lodd

Denne måneden deler vi ut dobbelt så mange gevinster. Det betyr at vi har to av alt, også månedens gullpostnummer! Utrolig nok havnet begge månedens gullpostnumre i Møre og Romsdal, nærmere bestemt i 6017 Ålesund og i 6421 Molde.

Det er 48 vinnerlodd i 6017 Ålesund som deler 250 000 kroner, i tillegg til 2 vinnere i postkode 6017 QN som deler 1 million. Tom og Jorun tok turen til Ålesund for å overraske en av vinnerne.

Guri tok i mot Jorun og Tom hjemme i stua i Ålesund.

Gurimalla
"Skal jeg kalle deg Guri Elin eller bare Guri," spør Tom når han hilser på den ene av to hovedvinnere i Ålesund. "Du kan kalle meg Gurimalla, for det gjør alle andre," kom det kontant, etterfulgt av en herlig latter!

Når Guri gjør seg klar til å trekke gevinstsjekken ut av gullkonvolutten, kommer sønnen Patrick innom. "Hva tenker du om at det er mor sin tur å få besøk av oss?" spør Jorun. "Nei, det var vel fortjent!" smiler Patrick. Han forteller at han og moren vanlig vis snakker sammen hver dag. "Men etter at hun fikk telefonen fra dere, så ringte hun meg sikkert 10-20 ganger," røper han.

Når det blinker i nettbanken
"Jeg er selvfølgelig i ekstase, men jeg tror nok det kommer til å gå et par dager før det går opp for meg at jeg har vunnet," forteller Guri. "Jeg tror ikke jeg skjønner det før jeg ser at det står og blinker i nettbanken," legger hun til og ler godt.

Guri kan fortelle at gevinsten kommer godt med. Hun holder på å pusse opp et bad i huset sitt, og det er ikke billig. I tillegg har hun tenkt å sponse sønnen Patrick med penger til en ny terrasse og datteren Christina med en ny cape til bunaden sin.

Noen hundre meter lenger bort har Guri en nabo som også har lodd med samme postkode. Det betyr at naboen også har vunnet en halv million kroner. "Naboen var dessverre ikke hjemme da vi kom på besøk," forteller Jorun, "men vi sørger naturligvis for at pengene kommer inn på konto også her."

Sønnen Patrick sørget for å dokumentere at Tom og Jorun hadde vært på besøk med en stor gevinstjsjekk

Slik fungerer månedens gullpostnummer
Når vi deler ut månedsgevinsten, deler vi først ut 1 million kroner til alle med riktig postkode. Deretter deler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret. Postkoden din finner du ved å sjekke loddet ditt. Om loddnummeret ditt starter med 6017 QN, så bor du i postkode 6017 QN. Og denne måneden er det nettopp de med lodd i postkode 6017 QN som kan juble høyest.

Men alle med lodd i hele postnummer 6017 Ålesund vinner en del av gevinsten, og det betyr at til sammen 45 gevinstsjekker er på vei til Sunnmøre akkurat nå.

Støtter en god sak
Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?