6421 Molde stakk av med en av to månedsgevinster i juni

15. juni 2023 - 6421 Molde - 1 250 000 kroner

6421 XF Molde - 1 000 000 kroner - 200 000 kroner per lodd

6421 Molde - 250 000 kroner - 3 334 kroner per lodd

Denne måneden deler vi ut dobbelt så mange gevinster. Det betyr at vi har to av alt, også månedens gullpostnummer! Utrolig nok havnet begge månedens gullpostnumre i Møre og Romsdal, nærmere bestemt i 6421 Molde og i 6017 Ålesund.

Det er 75 vinnerlodd i 6421 Molde som deler 250 000 kroner. I tillegg er det 5 vinnerlodd i postkode 6421 XF Molde som deler 1 million. Naturligvis tok Tom og Jorun turen til Molde for å overraske noen av de mange vinnerne.

Det er litt uvirkelig!
Da Jorun Stiansen ringer på døra hjemme hos Kjetil og kona Ruth, er de både spente og forventningsfulle. Kjetil er fra Nord-Norge og Ruth er fra Sveits, og paret kan fortelle at de planlegger tur både nordover og sørover i sommer. Det betyr at litt ekstra feriepenger kommer godt med. "Og hvis det er en stor sjekk du har med, så kan det jo hende at vi kan ta med både unger og barnebarn på turen!" håper Kjetil.

Når de trekke sjekken ut av gullkonvolutten og leser at de har vunnet 203 334 kroner, blir spenningen til ren glede! "Se der, det var ikke verst!" utbryter Kjetil. "Åh! Jeg tror det ikke!" kommer det gledesstrålende fra Ruth.

Glad for å støtte gode formål
Kjetil forteller at han setter pris på Postkodelotteriets bidrag til gode formål. "Når man først deltar i et lotteri, er det greit å vite at pengene faktisk gjør litt nytte, også!"

Siden Postkodelotteriet kom til Norge i 2018, har lotteriet bidratt med mer enn 250 millioner kroner til gode formål, takket være loddkjøpere som Kjetil og Ruth.

Det var ikke tull, nei!
Noen dører bortenfor, bor Jennifer og Morten. Jennifer hadde fått en liten telefon i forkant, slik at Tom og Jorun kunne være sikre på at hun var hjemme når de kom på besøk. Dermed hadde Jennifer brukt litt tid på å sjekke at alt stemte, og det gjorde det. Likevel var hun ikke helt sikker før det ringte på døra og hun så Tom Stiansen stå utenfor. "Det var ikke tull, nei!" ble det første hun sa.

USA-tur for familien på åtte
Jennifer og Morten har tre barn hver, og dermed blir de åtte stykker om de skal ha med hele familien på tur. Derfor har de aldri vært på ferie til USA, hvor Jennifer opprinnelig er fra. "Jeg har alltid hatt veldig lyst til å ha med ungene mine til Brooklyn og vise dem hvor mamma kommer fra," forteller Jennifer.

"Skal vi ta en titt oppi gullkonvolutten her og se om det er nok til en ordentlig familieferie?" spør Tom. Morten teller til tre, og Jennifer trekker sjekken ut av gullkonvolutten. Jennifer har to lodd, og dermed står det 406 668 kroner på sjekken.

Når hun ser beløpet på sjekken, kommer det et stort gledesbrøl! "Jeg synes du skjelver litt, jeg," sier Tom. "Hvor er han som solgte meg loddet?" spør Jennifer. "Han må komme på champagne!!!"

Tom og Jorun sammen med Jennifer og Morten fra 6421 Molde

Slik fungerer det
Når vi deler ut månedsgevinsten, deler vi først ut 1 million kroner til alle med riktig postkode. Deretter deler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret. Postkoden din finner du ved å sjekke loddet ditt. Om loddnummeret ditt starter med 6421 XF, så bor du i postkode 6421 XF. Og denne måneden er det nettopp de med lodd i postkode 6421 XF som kan juble høyest.

Støtter en god sak
Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?