Månedens gullpostnummer er 7054 Ranheim

15. juli 2023 - 7054 Ranheim - 1 250 000 kroner

7054 ZW Ranheim - 1 million kr - 166 667 kr per lodd

7054 Ranheim - 250 000 kr - 2 000 kr per lodd

Månedens gullpostnummer er 7054 Ranheim. Alle med lodd i postnummeret vinner i dag!

Hvor mye du vinner kommer an på om du også bor i riktig postkode, og på hvor mange lodd du har. Det er 6 vinnerlodd i postkode 7054 ZW Ranheim som deler 1 million kroner, mens 250 000 kroner fordeles på 125 lodd i postnumeret.

Jorun og Tom tok seg en pause fra ferien og ringte noen av de heldige vinnerne.

En fin oppmuntring på en hektisk arbeidsdag

Det var like før fellesferien at Jorun og Tom ringte noen av de heldige vinnerne på telefon. Odd var på jobb, men tok seg fem minutter. Dagen før hadde han ringt inn til Postkodelotteriet for å avslutte de to loddene sine, men siden trekningen for juli allerede hadde vært vant han da månedesgevinsten landet i nettopp hans postkode!

- Næmen! Jeg har aldri i hele mitt liv vunnet i noe lotteri, utbryter han da Jorun drar ut vinnersjekken på 337 334 kroner. - Dette kom som en fin oppmuntring på en litt hektisk arbeidsdag, tusen takk! avslutter han.

- Nå blir det ny iPhone!

En av de andre vinnerne heter Morten og var på hytta på Frøya da Jorun og Tom ringte. Med ett lodd i postkode 7054 ZW Ranheim vinner han 168 667 kroner. - Hva drømmer du om å bruke premien på, spør Jorun. - Vi har det ganske bra her på hytta, men det blir nok en ekstra god middag i dag. Og så blir det ny iPhone!

Feiret med is på kontoret

Den siste vinneren som fikk telefon var Udo. Han var i et møte da Jorun og Tom ringte, men da møtet var ferdig kunne han ta i mot telefonen. - Du feirer allerede, spøker Jorun og sikter til isen han spiser. Og det all grunn til å feire. Udo har to lodd i postkode 7054 ZW Ranheim og får dermed en vinnersjekk på 337 334 kroner. - Er det til meg, virkelig? utbryter han. - Nå stenger jeg ned laptopen og går hjem fra jobb!

Alle med lodd i postnummeret vinner

Bor du også i postnummer 7054 Ranheim? Når vi deler ut gevinst til månedens gullpostnummer er det alltid 1 million kroner til de med lodd i riktig postkode. I tillegg vinner alle med lodd i hele postnummeret. Denne gangen er det 125 lodd i postnummeret, og det betyr at hvert lodd gir en gevinst på 2000 kroner.

SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond vinner alltid

Selv om du ikke vant denne gangen er loddet ditt på mange måter alltid et vinnerlodd. Når du kjøper lodd hos Postkodelotteriet, bidrar du nemlig til å gjøre verden til et litt bedre sted. Minst 50 prosent av nettoinntekten, etter at gevinster har blitt utdelt, går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Vil du også ha sjansen til å vinne?