- Det kiler i magen! Så artig! Barbro Kathrin fra Tollå vant 250 000 kroner

23. juli 2023 - 8114 NJ Tollå - 250 000 kroner

8114 NJ Tollå - 250 000 kroner - 250 000 kroner per lodd

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Hver søndag får en heldig postkode dele 250 000 kroner, og denne gangen var det én heldig vinner i postkoden.

- Ååååå, dæsken, utbryter den glade vinneren. - Ja, nå er vi i Nord-Norge! ler Tom. Postkode 8114 NJ Tollå ligger i Beiarn kommune langs Beiarelva i Nordland. Vinneren, en glad dame ved navn Barbro Kathrin, forteller at hun også har et hus på Landego utenfor Bodø som hun pusser opp.

Da passer det nok ekstra godt med en postkodegevinst på hele 250 000 kroner. - Steike! Nå begynner jeg å skrike, sier hun da hun ser summen. - Herregud, så artig. Nå kiler det i magen!

- Det var veldig gøy for oss å få prate med deg, sier Jorun til den glade vinneren. - Og for meg! svarer hun kjapt. Nå blir det feiring. - Med is, spør Jorun. - Ja, eller en konsert med deg, svarer Barbro Kathrin muntert.

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?