Vibeke fra Terråk vant 250 000 kroner!

27. august 2023 - 7980 WI Terråk - 250 000 kroner

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Søndager trekker vi ut en postkode som vinner 250 000 kroner, og gevinsten deles på alle lodd i hele postkoden. Men om du er den eneste med lodd i postkoden, så stikker du også av med hele gevinsten.

Og det var nettop det som hendte da søndagens gevinst landet i postkode 7980 WI Terråk. Her bor nemlig Vibeke, og denne gangen var hun den eneste i postkoden med lodd i Postkodelotteriet. Dermed hadde Tom og Jorun en sjekk på 250 000 kroner til Vibeke.

– Nå blir det ny traktor

"Alle som vinner i Postkodelotteriet får beskjed enten per brev eller e-post," forteller Jorun Stiansen. "Ja, om ikke vi to plutselig står i døra med gullkonvolutt og gevinstsjekk, da," legger Tom Stiansen til. Denne gangen rakk de ikke å ta turen til Terråk, men da bestemte de seg for å ringe til Vibeke for å gratulere i stedet.

"Jeg kom akkurat inn døra," forteller Vibeke, "vi har nemlig vært på kjøretur til Rørvik for å hente ny traktor." Dessverre var ikke traktoren ferdig, så Vibeke måtte kjøre hjem med lånetraktor i stedet. "Men hvis du er på jakt etter ny traktor, så passer det kanskje fint at vi ringer og har en liten gullkonvolutt på lur?" spør Tom. "Ja, litt!" svarer Vibeke og ler godt.

Vibeke aner fortsatt ikke hvor mye hun har vunnet, så spenningen er stor når Jorun tar frem konvolutten med gevinstsjekken i. Vibeke teller selv til tre, og så trekker Tom ut sjekken. "Ååååååå, der står det 250 000 kroner!" jubler Vibeke. "Tusen hjertelig takk, dette var helt nydelig!"

Du kan se hele den hyggelige telefonsamtalen i videoen i toppen av saken.

SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond vinner også

Det er ikke bare Vibeke og andre loddkjøpere som vinner i Postkodelotteriet. "Hver gang du eller naboen din deltar i lotteriet, støtter dere samtidig det viktige arbeidet til SOS-barnebyer og WWF," forteller Jorun, "og at det monner, er det liten tvil om!"

Tidligere i august besøkte Tom og Jorun de to organisasjonene med hver sin sjekk på 27 millioner kroner, og dette var den tiende sjekken siden lotteriet kom til Norge i 2018. Til sammen har Postkodelotteriet delt ut mer enn 300 millioner kroner til gode formål i Norge – og det er takket være alle som kjøper lodd.

Vil du også ha sjansen til å vinne?