Nå blir det varmepumpe!

14. oktober 2023 - 3260 MK Larvik - 100 000 kroner

Lørdagsgevinsten denne uken går til 3260 MK Larvik. Det er én heldig vinner i postkoden, og Jorun svingte innom og overrasket den heldige vinneren med en gullkonvolutt som inneholdt en vinnersjekk på 100 000 kroner.

Nybegynnerflaks

Når man har lodd i Postkodelotteriet er man med på vinnersjanser hver eneste dag. Og for noen kommer flaksen raskere enn hos andre. Pål Morten kjøpte lodd forrige måned - det må sies å være skikkelig nybegynnerflaks!

Hver eneste lørdag deler Postkodelotteriet ut lørdagsgevinsten. Gevinstpotten på 100 000 kroner deles på alle med lodd i postkoden. Denne lørdagen var det ett lodd, og det var Pål Morten sitt.

Men det er ingen tvil om at det må gro spesielt mye firkløver i Larviksområdet.

Det er bare tre uker siden en annen postkode i 3260 vant, da søndagens postkode landet i 3260 DW Larvik. Og for tre år siden vant 79 larvikinger i hele postnummeret 250 000 kroner sammen, i tillegg til at to naboer i 3260 HI Larvik delte 1 million.

Nå var det postkode 3260 MK Larvik og Pål Morten sin tur. På spørsmål fra Jorun om hva han ønsker å bruke litt penger på, kommer svaret raskt: - Varmepumpe! Og nå blir det varme til vinteren i Larvik. Pål Morten vant hele gevinstpotten i postkode 3260 MK Larvik - 100 000 kroner!

Pål Morten ble 100 000 kroner og en klem rikere etter at Postkodelotteriet kom på overraskelsesbesøk.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?