3x dobbel flaks for postkode på Elverum!

11. november 2023

2414 MK Elverum - 200 000 kroner - 66 667 kroner per lodd

Da Karin Margrethe vant med postnummeret sitt i Kjempegevinsten forrige måned, bestemte ektefellen Jan seg for å kjøpe et lodd han også. Og snakk om flaks! Lørdagens postkodegevinst går til postkode 2414 MK Elverum!

Dobbel, dobbel og dobbel flaks!

Lynet kan altså slå ned to ganger. Kjempegevinsten ble delt ut i 2414 Elverum i oktober, og da var det postkode 2414 ML som var heldigst. Men alle i postnummeret vant også en slant, og Karin Margrethe var en av dem som fikk vinnerbrev i posten.

Lørdagsgevinsten i Postkodelotteriet deles ut hver eneste uke til en tilfeldig postkode der alle med lodd i postkoden deler gevinsten. Jammen slo lynet ned i Elverum igjen! Denne gangen er det postkode 2414 MK Elverum som har vinnerlykke. Og med doble gevinster i november er det ikke 100 000 som vanligvis deles ut på lørdager, men 200 000 kroner i gevinstpotten!

Det er tre lodd i postkoden, og to av vinnerne deler samme adresse. - Denne gangen fikk vi dessverre ikke besøkt Elverum, men det var utrolig morsomt å ringe hjem til Jan og Karin Margrethe med den gode nyheten, forteller Tom Stiansen. - Snakk om flaks, dette var min aller første trekning, utbrøt Jan som kjøpte lodd da kona vant forrige måned. Og siden man vinner sammen med naboen, vinner jo begge to. - Vi kunne jo ikke la mannen din tro at han vant alene, ler Tom og finner frem en gullkonvolutt til. Med hver sin sjekk på 66 667 kroner blir det dobbel lykke på ekteparet fra Elverum. I tillegg til de to, er det én annen vinner i postkoden som kan vente seg et hyggelig vinnerbrev i posten.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?