Lasse vant 2 millioner kroner!

15. november 2023 - 3475 Sætre - 2 500 000 kroner

3475 NK Sætre - 2 millioner kroner

3475 Sætre - 500 000 kroner - 2 223 kroner per lodd

- Å, i ....! Her var det ikke tjue tusen, nei, det var litt flere nuller! Lasse er den eneste med lodd i postkode 3475 NK Sætre, og med doble gevinster i november får han derfor overrakt en vinnersjekk på hele 2 millioner kroner når Tom og Jorun Stiansen tar turen til Sætre. Og når det regner på presten, drypper det på klokkeren: Alle med lodd i postnummer 3475 Sætre deler 500 000 kroner.

Mange vinnere!

Forrige gang Postkodelotteriet besøkte Sætre, var i januar 2020. Da delte fire heldige naboer 1 million kroner.

Denne gangen var det bare én postkodevinner, men det er likevel mange vinnere: 225 lodd i postnummeret deler 500 000 kroner! Alle med lodd i postnummeret kan vente seg en hyggelig overraskelse i posten.

Ny trillebår, bursdagsfeiring og kanskje en Syden-tur?

Det er en spent Lasse som møter hjemme på Sætre. "Og du som sa at jeg aldri kommer til å vinne", smiler han lurt til kona Elin etter å ha fått overrakt vinnersjekken på 2 millioner kroner. "Jeg hadde aldri trodd det var så mye", legger han til.

Med barn og barnebarn og en forestående bursdagsfeiring blir det mye å feire for paret fra Sætre. Kanskje blir det også en tur til Kanariøyene? "Og ny trillebår. Det skulle jeg kjøpe meg i dag!", legger Lasse til. "Da blir det en ekstra fjong en, da", spøker Jorun. Sammen med makker Tom Stiansen har hun som jobb å reise rundt og overraske vinnere i Postkodelotteriet. Her kan du se hvordan det var da de overrasket Lasse og Elin hjemme i Sætre:

Støtter en god sak
Men uansett om du vant eller ikke i dag, er loddet ditt på mange måter alltid et vinnerlodd. Postkodelotteriet er nemlig et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?