Knut Ivar fra Talvik i Alta fikk en hyggelig telefon på jobb

18. november 2023 - 9540 CQ Talvik - 200 000 kroner

"Hei, dette er Tom Stiansen fra Postkodelotteriet, har du fem minutter?", lød det fra andre enden av røret da Knut Ivar plukket opp telefonen fra et ukjent nummer. Han var på jobb og holdt på å laste opp lastebilen da telefonen ringte.

Lørdagsgevinsten har landet i postkode 9540 CQ Talvik i Alta. Med doble gevinster og den eneste med lodd i postkoden, ble det en dobbel så stor sjekk som vanlig til den heldige vinneren.

- Vi elsker Nord-Norge, forteller sørlendingen Jorun Stiansen. - Dessverre fikk vi ikke tid til å reise og besøke Knut Ivar i Alta denne gangen, men vi håper at vi snart kan få muligheten igjen. Det er alltid så god stemning når vi reiser nordover, forteller hun. Sammen med makker Tom Stiansen reiser hun land og strand rundt for å dele ut gevinster til vinnere i Postkodelotteriet.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?