Kløfta vinner igjen!
En halv million til 2040 YF Kløfta

19. november 2023

2040 YF Kløfta - 500 000 kroner - 55 556 kroner per lodd

Kløfta har gjort det igjen! Denne gangen er det postkode 2040 YF Kløfta som stikker av med søndagsgevinsten, og med doble gevinster i november er premiepotten på en halv million kroner. Det er 9 vinnerlodd i postkoden som deler gevinsten.

Det er mange på Kløfta som har lodd i Postkodelotteriet! Da Tom og Jorun tok turen med Kjempegevinsten i april, var det med 236 vinnersjekker i kofferten.

Søndagsgevinsten deles ut hver eneste søndag til en heldig postkode, og i dag er det naboene i postkode 2040 YF Kløfta som kan glede seg over å dele 500 000 kroner. Hvert lodd gir en gevinst på 55 556 kroner, og for den av naboene som har to lodd vanker det en sjekk på dobbelt så mye. Dobbel-dobbel flaks der, med andre ord!

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
Men det er ikke bare de som vinner som nyter godt av Postkodelotteriet. Samtidig som du har sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine, støtter du nemlig WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Hittil har de mottatt over 300 millioner kroner takket være alle med lodd i Postkodelotteriet.

Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?