Tom og Jorun tok turen til Spydeberg og månedens gullpostnummer

15. desember 2023 - 1820 Spydeberg - 1 250 000 kroner

1820 FD Spydeberg - 1 million kr - 333 334 kr per lodd

1820 Spydeberg - 250 000 kr - 1257 kr per lodd

Månedens gullpostnummer er 1820 Spydeberg! Postkode 1820 FD vinner 1 million kroner, mens 250 000 kroner deles på 199 lodd i hele postnummeret. Aller heldigst var Hans Albert med tre lodd i riktig postkode. Tom og Jorun tok turen til Spydeberg for å overraske den heldige vinneren.

- Nå blir det kanskje en tur til Australia!

- Jeg har jo vunnet før, men da fikk jeg ikke besøk. Da sto det bare plutselig 300 kroner på konto, forteller Hans Albert da Tom og Jorun ringer på døra hjemme i Spydeberg. - Nei, vi har slutta å reise rundt med 300 kroner, så kanskje det er litt mer denne gangen, spøker Tom. Sammen med makker Jorun Stiansen reiser han rundt og overrasker noen av de mange vinnerne i Postkodelotteriet.

Hans Albert og kona Jorund hilser på navnesøster Jorun før de inviterer inn i stua.

Og jammen meg var det ikke en litt større sum enn 300 kroner på vinnersjekken denne gangen! Med tre lodd i postkode 1820 FD Spydeberg i månedens gullpostnummer, ble Hans Albert ny postkodemillionær i desember!

På forhånd hadde ikke Hans Albert planlagt var gevinsten skulle brukes på, men da over 1 million kroner viser seg på sjekken, er han rask med å utbryte: - Nå blir det kanskje en tur til Australia!

Det har vært en drøm for Spydebergingen siden 1970-årene da han hadde planer om å emigrere. Men det var før han traff Jorund. Nå har livet skjedd, og med 12 barnebarn sammen drypper det kanskje også litt ekstra på dem til jul med en ekstra postkodemillion på konto.

199 vinnerlodd i 1820 Spydeberg

Hver måned trekker vi ut et heldig gullpostnummer. Da deler vi først ut 1 million kroner til alle lodd i riktig postkode. Denne gangen var det 1820 FD Spydeberg som trakk det lengste strået. Etter at millionen er delt ut, fordeler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret.

I 1820 Spydeberg er det 199 lodd som får en hyggelig liten førjulsoverraskelse fra Postkodelotteriet.

Hva som er din postkode finner du ut ved å sjekke loddet ditt. En postkode består av 4 siffer for postnummeret ditt og to bokstaver som angir en gate, vei eller et område innenfor postnummeret ditt.

Du støtter alltid en god sak

Selv om du ikke vant denne gangen, er det nye vinnersjanser hver eneste dag. Og loddet ditt er uansett alltid et vinnerlodd for noen: Postkodelotteriet er nemlig et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Takk for at du har lodd i Postkodelotteriet!

Vil du også ha sjansen til å vinne?