Tre heldige drammensere vinner 250 000 kroner sammen

17. desember 2023

3048 BR Drammen - 250 000 kr - 83 334 kr per lodd

Tre heldige vinnere i Drammen fikk en hyggelig førjulsgave da søndagsgevinsten på 250 000 kroner landet i postkode 3048 BR Drammen. Jorun og Tom tok turen for å overrekke vinnersjekken til to av vinnerne.

Et lite pusterom før jul

- Å, for en fin julegave, smiler Ingunn da Tom overrekker sjekken på 83 334 kroner. - Nå kan jeg kanskje ta meg litt fri før jul for å være sammen med barna, sier hun.

- Trodde du skulle komme med pepperkaker!

Marko hadde ikke store forventninger da Jorun ringte på døra hjemme i Drammen. - Oj! utbryter han da han får se summen. - Du sa det bare var en liten gave før jul, jeg trodde du skulle gi meg pepperkaker, ler han.

I tillegg til Ingunn og Marko er det også én annen nabo i samme gate som vinner 83 334 kroner i dag som søndagsgevinsten på 250 000 deles på alle med lodd i postkode 3048 BR Drammen.

- Det var superhyggelig å besøke Drammen en tur før jul, sier Tom og Jorun Stiansen. Nå håper de to ambassadørene at de snart kan få komme tilbake og møte flere drammensere med vinnerlykke.

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?