To naboer på Otta deler 100 000 kroner på lille julaften

23. desember 2023

2670 DB Otta - 100 000 kr - 50 000 kr per lodd

Lille julaften er intet unntak: Lørdagens postkodegevinst på 100 000 kroner skal deles ut! I dag er det postkode 2670 DB Otta som stikker av med gevinsten, og premiepotten fordeles på to lodd i postkoden. Begge de to vinnerne fikk en hyggelig overraskelse på telefon fra Tom og Jorun før jul.

Kjøpte lodd da venninna vant

Irene fra Otta kjøpte lodd i Postkodelotteriet da venninna fra Dombås vant for et par år siden. Nå var det hennes tur, og på selveste lille julaften fikk hun sin del av lørdagens postkodegevinst.

- Fytti katta, for en julepresang!

Den andre vinneren på Otta heter Svein Åge og fikk også telefon fra Tom og Jorun. - Wow! Og fytti katta for en julepresang, utbrøt han da Jorun fortalte ham summen på 50 000 kroner. - Dette varmet hjertet mitt.

Svein Åge var ikke tilgjengelig for videosamtale, men fikk bildebevis på telefonen fra Jorun etter samtalen. Her kan du høre hvordan han reagerte på telefonsamtalen:

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?