Otta gjør det igjen!

30. desember 2023

2670 OO Otta - 100 000 kr - 50 000 kr per lodd

Forrige lørdag var det Irene og Svein Åge fra Otta som vant 50 000 kroner hver da lørdagens postkodegevinst landet i postkode 2670 DB Otta. Nå har Otta gjort det igjen! Denne gangen er det to naboer i postkoden 2670 OO Otta som vinner sammen. Det har ikke lyktes Tom og Jorun å få tak i de to vinnerne på telefon, men begge har fått vinnerbrev i posten.

Lørdagsgevinsten på 100 000 kroner deles alltid ut i en heldig postkode. Hva som er postkoden din finner du på loddnummeret som du kan finne på Mine sider. Postkoden din er et avgrenset område innenfor postnummeret, og er det som gjør at du alltid vinner sammen med de nærmeste naboene dine - hvis de har lodd.

At to postkoder i samme postnummer ble trukket ut to lørdager på rad kan bare bety én ting: Otta har skikkelig flaks på tampen av året!

Hvis det ikke var du som vant denne gangen, er det fremdeles mye å glede seg til i Postkodelotteriet. Vi deler ut postkodegevinster hver eneste dag, og hver måned trekker vi ut månedens gullpostnummer. Da får alle lodd i hele postnummeret en del av premien. Tre ganger i året deler vi også ut Kjempegevinsten, og allerede i januar reiser Tom og Jorun ut for å overraske noen heldige vinnere et eller annet sted i landet.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
Men uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond! De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt.

Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?