Postkodegevinst til Norges heldigste by?

Sjekk

26. mai 2024

3214 ZC Sandefjord - 250 000 kr - 83 334 kr per lodd

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Hva er det med Sandefjord? Byen er i alle fall en god kandidat til å kunne kalle seg hele Norges postkodeby!

Søndagens postkodegevinst denne uken går til postkode 3214 ZC Sandefjord. Det er tre vinnerlodd i postkoden.

Sjekk

Fikk gladnyheten på telefon

Det har vært mange postkodegevinster i Vestfold-byen gjennom de drøyt fem årene Postkodelotteriet har eksistert i Norge. De to ambassadørene våre Tom og Jorun Stiansen har besøkt heldige sandefjordinger flere ganger allerede. Både små og store postkodegevinster, ukesgevinster, månedsgevinster og Kjempegevinsten.

Forrige gang de to besøkte byen var i januar i år, da det var masse snø og rett og slett bikkjekaldt. Men med 10 millioner kroner på innelomma ble stemningen raskt varmet opp. Jorun var også en tur innom i fjor høst da et annet postnummer ble månedens gullpostnummer og åtte naboer ble overrasket på døra.

Denne gangen ble det en telefon til de heldige vinnerne. «Men jeg håper Sandefjord vinner igjen snart, jeg husker jo fra august 2021 at det er nydelig der om sommeren», smiler Jorun. «Den turen var helt spesiell, det var de første vinnerne vi møtte etter korona», mimrer hun.

Her kan du se hvordan Else Turid reagerte da Jorun slo på tråden:

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?