Ragnhild og Knut fikk en hyggelig telefon da deres postkode i Vegårshei ble trukket ut

Sjekk

2. juni 2024

4985 RR Vegårshei - 250 000 kr - 62 500 kr per lodd

«Nei, er det sant! Like ved der jeg kommer fra», utbrøt Jorun Stiansen da hun fikk se postkoden på søndagens vinnersjekk. Postkode 4985 RR Vegårshei stikker av med 250 000 kroner, og det er fire naboer som vinner sammen.

Med vinnere hver eneste dag rekker ikke Jorun og makker Tom Stiansen å besøke alle, men gevinstene finner alltid veien frem. To av vinnerne fra Vegårshei fikk en hyggelig telefon.

Det beste var en telefon fra Jorun

Når man vinner i Postkodelotteriet vinner man sammen med de nærmeste naboene dine - eller med mannen, slik som Ragnhild gjorde. Jorun Stiansen ringte den heldige vinneren, og etter å ha delt ut sjekken på 62 500 kroner, spør hun: «Kjenner du noen andre som har lodd da?» Og joda, ektemannen til Ragnhild har også et lodd.

Dermed vinner de to 125 000 kroner til sammen. Men det beste var likevel telefonen fra Jorun, kan Ragnhild fortelle.

«Neste gang Vegårshei vinner, reiser vi dit», insisterer den blide ambassadøren.

Sjekk
Sjekk

Jorun Stiansen ringte til Ragnhild fra Vegårshei med vinnersjekken. Etterpå tok hun en selfie og sendte som «bevis».

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?