To postkoder vinner 250 000 kroner hver: 2240 OU Magnor og 8616 XI Mo i Rana

Sjekk

30. juni 2024

2240 OU Magnor - 250 000 kr - 125 000 kr per lodd

8616 XI Mo i Rana - 250 000 kr - 83 334 kr per lodd

Det er fremdeles dobbelt så mange gevinster, og denne søndagen går 250 000 kroner til BÅDE postkode 2240 OU Magnor og 8616 XI Mo i Rana. Vi gratulerer alle vinnerne!

Sjekk

Tre vinnere i Mo i Rana, bare én tok telefonen

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom og Jorun Stiansen rundt i Norge for å dele ut gevinster til heldige vinnere. Men de rekker ikke over alt, og denne gangen ble det en telefon til vinnerne fra Mo i Rana.

Den første vinneren, Mikael, sitter i bilen når Tom og Jorun ringer, men han parkerer trygt og kobler de to rødkledde opp på videosamtale. «Er det fortsatt fint vær der oppe» lurer Tom på.

«Nei, nå er det grått og litt regn», svarer Mikael. «Men det kribler litt i magen, da!»

«Da er det bare en ting å gjøre, og det er å trekke sjekken ut av konvolutten og se hvor mye du har vunnet», sier Jorun. Mikael teller til tre, Jorun trekker ut sjekken, og så kommer det fra Mikael:

«Wow!» Plutselig hører vi «Å, herregud!» fra passasjersetet. Der sitter fruen og følger spent med!

«Det var så vidt jeg tok telefonen siden det var ukjent nummer», innrømmer Mikael og legger til: «Men dette var en flott telefon å få!»

De to andre vinnerne fra Mo i Rana tok ikke telefonen, men får et vinnerbrev i Posten.

Her kan du se video fra samtalen med Mikael fra Mo i Rana:

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer
I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?