- Endelig ble det min tur! Trond Arne vant penger og Tesla i månedes gullpostnummer 2385 Brumunddal

15. mai 2023 - 2385 Brumunddal - 1 250 000 kroner og en Tesla

Postkode 2385 BA Brumunddal - 1 000 000 kroner - 500 000 kroner per lodd

Postnummer 2385 Brumunddal - 250 000 kroner - 2 476 kroner per lodd

- What?! En halv million? Det er ufattelig! Postkodevinneren Trond Arne forstår nesten ikke at det er sant når Jorun Stiansen kommer på døra med vinnersjekken. Han er en av to naboer i postkode 2385 BA Brumunddal som vinner 1 million kroner sammen.

Trond Arne har bodd i gata i seks år, og sier han har hatt uflaks hele livet. - Jeg lurte bare på hva som var det neste som kunne skje, og så var det at dere kom! Kanskje uflaksen min har snudd?

Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen tok turen til Brumunddal for å overraske den heldige vinneren. - Jeg hadde aldri trodd det var et så stort beløp, nå er jeg helt skjelven, sier han. - Jeg er i sjokk. At jeg skal få så mye penger, det stemmer bare ikke. Og enda mer skjelven skal han bli. For akkurat da han tror det er over, tar Jorun frem enda en gullkonvolutt.

Trond Arne vinner ikke bare over en halv million kroner, han vinner også en splitter ny Tesla model 3.

- What!?, utbryter han igjen. Når han får summet seg forteller han at konas bil er 20 år gammel. - Hun fortjener en ny. Denne blir hennes, sier han.

Kjøpte lodd for å støtte SOS-barnebyer

Når du kjøper lodd i Postkodelotteriet har du ikke bare mulighet til å vinne, du støtter også en god sak. Etter at premier er delt ut går minst 50 prosent av omsetningen til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Og det var nettopp dette som var Trond Arnes motivasjon for å kjøpe lodd. - SOS-barnebyer var kjernesaken til min onkel. Da han døde donerte han penger dit. Det er derfor jeg har lodd i Postkodelotteriet.

Tok i mot gevinst på vegne av mamma

Litt lenger opp i gata i postkode 2385 BA Brumunddal bor den andre postkodevinneren. Og siden hun for tiden jobber som vikarprest i Vardø, er det mannen Ian og sønnen Mikael som tar i mot Jorun og gullkonvolutten. Ifølge de to kjøpte også hun lodd primært fordi det går til en god sak.

- Veldedighet er hovedgreia, men dette er jo også fint, ler Mikael, og legger til: - Det kribler godt i magen nå!

Da summen på 502 476 kroner kommer til syne, mister han først både mål og mæle. - Det er helt sjukt. Både som en drøm og uvirkelig. Samtidig som det er en glede for at vi kan støtte, og at vi får noe tilbake er jo bare kremen på toppen av kaka! Mamma kommer ikke til å tro det.

Hva tror dere hun kommer til å si?

- Når det først synker inn tror jeg nok hun synker sammen, sier Mikael. Begge synes de kan høre henne og etterligner "nei, nei, det er ikke sant..."

Hva premien skal brukes på vet de ikke, men begge har spesielt ett ønske: - Vi planlegger å reise opp til Finnmark for å besøke mamma der, både jeg, pappa og de to brødrene mine. Og Ian supplerer: - Kona har nok noen planer, hun finner alltid på noe sprell. Og nå er jo alt mulig!

Vil du se flere bilder fra månedens gullpostnummer?

På Facebook-siden vår deler vi bilder og video av vinnere fra hele landet.

Slik fungerer det med månedens gullpostnummer

Når vi deler ut månedsgevinsten i månedens gullpostnummer, deler vi først ut 1 million kroner til alle med riktig postkode. Deretter deler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret. Postkoden din finner du ved å sjekke loddet ditt. Denne gangen var det postkode 2385 BA Brumunddal som var månedens postkode, og det var to vinnerlodd i postkoden. Og siden de to vant, vinner også alle med lodd i postnummeret sin del av 250 000 kroner.

Mange vinnere i Brumunddal

Det er til sammen 101 vinnerlodd i postnummer 2385 Brumunddal. Og det er kanskje ikke så rart at mange her har lodd. Det er nemlig ikke lenge siden månedens gullpostnummer var nettopp 2385 Brumunddal. I mars i fjor vant nemlig Roy en Tesla og en kvart million, og naboene Hege og Atle vant over en halv million kroner. Nå er det nok mange brumunddølinger som krysser fingrene for at alle gode ting er tre i 2385 Brumunddal!

Du støtter en god sak når du har lodd

Postkodelotteriet er et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?