Nyheter

Vil gi Postkodelotteriet lov til å gi mer

Vi lever i en urolig verden hvor både mennesker, dyr og natur er i fare. Nå ber over 20 av Norges største og mest respekterte organisasjoner om bedre betingelser for Postkodelotteriet, slik at lotteriet kan samle inn enda mer penger og støtte enda flere gode formål.

Støtten fra Postkodelotteriet betyr stadig mer for WWF og SOS-barnebyer

To ganger i året mottar SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond penger fra Postkodelotteriet. Disse midlene er ikke øremerket, noe som betyr at organisasjonene alltid kan bruke pengene der de gjør mest nytte. I en stadig mer urolig verden, blir dette viktigere og viktigere. Heldigvis vokser også lotteriet, slik at utbetalingene blir større og større!

– Se på den sjekken!

De fleste av oss må ha litt flaks for å få besøk av Postkodelotteriets Tom og Jorun Stiansen. For SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond, har det blitt et av årets faste høydepunkt. Hvert år mottar de nemlig en andel av lotteriets omsetning. "Selv om jeg har fått Tom og Jorun på besøk flere ganger allerede, blir jeg fortsatt både overrasket og overveldet når jeg ser beløpet på sjekken," sier Karoline Andaur i WWF.

Rekordutbetaling: Mer enn 100 millioner til WWF og SOS-barnebyer

Formålet til Postkodelotteriet er å skaffe penger til gode formål. Nå er tallene for 2022 klare, og resultatet innebærer en rekordutbetaling til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Opplev spektakulær natur på Rådhusplassen

I hele september kan du oppleve et fantastisk artsmangfold på Rådhusplassen i Oslo. WWF Verdens naturfond stiller nemlig ut flotte bilder av en rekke arter fra hele verden. Utstillingen er en påminnelse til alle forbipasserende i den urbane jungelen om at jorda vår er full av fantastisk natur, som vi må ta vare på.

Over 200 millioner til WWF og SOS-barnebyer siden 2018

WWF og SOS-barnebyer mottok i dag hver sin sjekk på over 22 millioner kroner. Siden 2018 har de to organisasjonene totalt mottatt over 200 millioner kroner fra Postkodelotteriets deltagere.