Slik fungerer Postkodelotteriet

Med et abonnement i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne store pengepremier hver eneste dag – for bare 200 kroner i måneden! Loddnummeret ditt er basert på adressen din, og du kan vinne både med postnummeret ditt, postkoden din og med loddnummeret ditt. Samtidig som du har sjansen til å vinne, gjør du en god gjerning: Hele 50% av netto omsetning går nemlig til gode formål.


Hva kan jeg vinne?

 • Når du deltar i Postkodelotteriet, kan du vinne flotte gevinster hver eneste dag. Siden du vinner med postnummeret ditt, vinner du alltid sammen med naboene dine som også har lodd.
 • Tre ganger i året deler vi ut Kjempegevinsten på 10 millioner kroner i et heldig postnummer.
 • Når du deltar i Postkodelotteriet, bidrar du samtidig til å støtte WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Derfor er ditt lodd alltid et vinnerlodd.

Hvordan vinner man?

 • I Postkodelotteriet vinner du med adressen din. Loddnummeret ditt er nemlig basert på adressen din, postkoden din og postnummeret ditt. Det er derfor du alltid vinner sammen med naboene.
 • Med et lodd i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne hver eneste dag, hele året. Og tre ganger i året kan du være med og vinne Kjempegevinsten på 10 millioner kroner. I gevinstplanen kan du lese mer om alle gevinstene og hvordan trekningen fungerer.
 • Du vil aldri gå glipp av en trekning, det er bare å lene seg tilbake og vente på gevinsten! NB! Husk å oppgi kontonummer for utbetaling for at vi skal kunne sette pengene rett på konto.

Hva koster det å være med?

 • For bare 200 kroner per måned tar du del i spenningen og sjansen til å vinne flotte premier hver eneste dag!
 • Lodd kjøper du enklest ved å klikke på Kjøp lodd nederst på siden og følge instruksjonene. Du kan også ringe oss på telefon 955 10 000.
 • Skulle du være blant de heldige vinnerne, får du gevinsten automatisk inn på din konto.

Vil du gjøre verden litt bedre?

 • Postkodelotteriet finnes i fem land, og de ulike lotteriene har til sammen gitt over 100 milliarder kroner til veldedige organisasjoner.
 • Hver gang du kjøper et lodd hos oss, støtter du samtidig arbeidet til SOS-barnebyer og WWF Verdens Naturfond.
 • Hele 50% av netto omsetning går til gode formål, så ditt lodd er på mange måter alltid et vinnerlodd!

Slik kan du vinne!

For å være med i Postkodelotteriet, må du være 18 år og ha en adresse i Norge. Postkodelotteriet er et svært trygt spill, men om du opplever at du spiller for mye, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Hjelpelinjen.no.

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag, 7 dager i uke. Alle hverdager vil en heldig postkode vinne 10 000 kroner, som deles på alle lodd i postkoden. Lørdager øker gevinsten til 100 000 kroner og søndager øker den til 250 000 kroner.

Men ikke nok med det. Hver måned trekker vi også ut et heldig gullpostnummer som vinner månedsgevinsten på 1 250 000 kroner. 1 000 000 kroner deles på alle lodd i den vinnende postkoden og resten av gevinsten deles på alle lodd i hele postnummeret. Og tre ganger i året får et heldig postnummer dele 10 000 000 kroner! Les mer om alle gevinstene i gevinstplanen!

Hvor stor vinnersjansen din er, er avhengig av totalt antall lodd i hver trekning, men også av antall lodd i postkoden din og antall lodd i postnummeret ditt. Dermed kan vinnersjansen også variere fra spilleomgang til spilleomgang. Sannsynligheten for å vinne en andel av månedsgevinsten i en gjennomsnittlig postkode, er ca 1:45 500. For mer informasjon, se våre spilleregler.


Vil du også ha sjansen til å vinne?