Slik fungerer Postkodelotteriet

Med et abonnement i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne store pengepremier hver eneste dag – for bare 200 kroner i måneden! Loddnummeret ditt er basert på adressen din, og du kan vinne både med postnummeret ditt, postkoden din og med loddnummeret ditt. Samtidig som du har sjansen til å vinne, gjør du en god gjerning: Hele 50% av netto omsetning går nemlig til gode formål.


Hva kan jeg vinne?

 • Når du deltar i Postkodelotteriet, kan du vinne flotte gevinster hver eneste dag. Siden du vinner med postnummeret ditt, vinner du alltid sammen med naboene dine som også har lodd.
 • I Postkodelotteriet går hele 50 prosent av omsetningen tilbake til deltakerne i form av gevinster.
 • Fire ganger i året deler vi ut Kjempegevinsten på 10 millioner kroner i et heldig postnummer.

Hvordan vinner man?

 • I Postkodelotteriet vinner du med din adresse, det er nemlig postnummeret og adressen som er ditt loddnummer.
 • Med et lodd i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne hver eneste dag, måned og i den store KJEMPEGEVINSTEN.
 • Du vil aldri gå glipp av en trekning, det er bare å lene seg tilbake og vente på gevinsten! NB! Husk å oppgi kontonummer for utbetaling for at vi skal kunne sette pengene rett på konto.

Hva koster det å være med?

 • For bare 200 kroner per måned tar du del i spenningen og sjansen til å vinne flotte premier hver eneste dag!
 • Lodd kjøper du enklest ved å trykke på Kjøp lodd-knappen her inne på Postkodelotteriets hjemmeside, og fylle ut bestillingskjemaet.
 • Skulle du være blandt de heldige vinnerne får du gevinsten automatisk inn på din konto.

Vil du gjøre verden litt bedre?

 • Postkodelotteriet har gjennom årene gitt over 100 milliarder kroner til ideelle organisasjoner.
 • Hver gang du kjøper et lodd hos oss, støtter du samtidig arbeidet til SOS-barnebyer og WWF Verdens Naturfond.
 • Hele 50% av netto omsetning går til gode formål, så ditt lodd er på mange måter alltid et vinnerlodd!

Slik kan du vinne!

Daglige gevinster: Gevinsten kan enten være et fast beløp til hvert lodd eller et beløp som deles på alle lodd i postkoden.

Ukegevinsten: En del av gevinsten deles på alle lodd i postkoden og resten av gevinsten deles på alle lodd i hele postnummeret.

Månedsgevinsten: Hver måned vil et heldig gullpostnummer vinne månedsgevinsten. En del av gevinsten deles på alle lodd i postkoden og resten av gevinsten deles på alle lodd i hele postnummeret.

Kjempegevinsten: Halvparten av gevinsten deles på alle lodd i postkoden og resten deles på alle lodd i samme postnummer. Hvor mye du kan vinne, avhenger av hvor mange lodd du har, hvor lenge du har deltatt i lotteriet og hvor mange lodd det er totalt i postkoden og postnummeret. Hvert lodd kan oppnå en gevinst på inntil 2 millioner kroner, og dette kan også ha betydning for fordelingen av Kjempegevinsten.

Ettersom høyeste gevinst ikke skal overstige en verdi av 2 millioner kroner per lodd, kan dette ha betydning for fordeling av Kjempegevinsten. Dersom alle loddene i en postkode har oppnådd en gevinst på 2 millioner kroner, vil det resterende beløpet overføres til gevinstpotten for postnummeret. Dersom alle loddene i postnummeret allerede har oppnådd en gevinst på 2 millioner kroner vil det gjennomføres en ny trekning med det gjenstående beløpet som gevinst. En ny kombinasjon av postkode og postnummer vil trekkes ut som vinnere. Denne prosedyren gjentas til Kjempegevinsten er delt ut.


Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.