Ditt lodd er på mange måter alltid et vinnerlodd!

Når du kjøper lodd hos Postkodelotteriet, bidrar du til å gjøre verden til et litt bedre sted.
Minst 50% av nettoinntekten, etter at gevinster har blitt utdelt, går til veldedige organisasjoner.
I Norge støtter vi SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Disse står bak lotteriet:

SOS-barnebyer

SOS-barnebyer er en av verdens største humanitære organisasjoner for barn, og samarbeider med, støtter og påvirker lokalsamfunn, organisasjoner og myndigheter slik at barn får sin rett til god omsorg oppfylt. Vi sørger for at barna kan gå i skole og får et hjem og en familie.

I dag finnes det ca 550 barnebyer rundt om kring i verden, fordelt på 134 land. SOS-barnebyer driver også skoler, sosiale sentre, yrkesskoler, ungdomshjem og medisinsklinikker. SOS-barnebyer arbeider i henhold til FNs barnekonvensjon.

www.sos-barnebyer.no

WWF Verdens naturfond

WWF Verdens naturfond kjemper for natur og miljø over hele verden. Vårt mål er å beskytte naturmangfoldet og fremme en bærekraftig bruk av verdens naturressurser. WWF legger også stor vekt på å finne løsninger på en av våre største utfordringer - klimaendringene.

Vår visjon er en framtid der mennesker lever i harmoni med naturen, og der ingen dyr eller andre arter skal dø ut på grunn av menneskers handlinger. Det krever at vi er i felt, på lobbymøter, i klimaforhandlinger, på TV - og der beslutningene blir tatt.

www.wwf.no

Loddkjøperne bidrar med nye millioner til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond

Takket være dere loddkjøpere, har det skjedd igjen! I dag mottok SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond nye sjekker fra Tom og Jorun på Eidsvolls plass ved Stortinget. Gleden var stor da generalsekretærene mottok hver sin sjekk pålydende 10 063 384 kroner. Siden 2018 har organisasjonene mottatt nærmere 42 millioner kroner til sitt viktige arbeid!

I Postkodelotteriet vinner du med naboene dine, samtidig som du støtter SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond sitt arbeid for å sikre barn god omsorg og utvikling, og arbeidet for en fremtid der mennesker lever i harmoni med naturen. Vi vil takke hver og en av våre deltagere som gjør dette mulig!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.