Ditt lodd er på mange måter alltid et vinnerlodd!

Når du kjøper lodd hos Postkodelotteriet, bidrar du til å gjøre verden til et litt bedre sted.
Minst 50% av nettoinntekten, etter at gevinster har blitt utdelt, går til veldedige organisasjoner.
I Norge støtter vi SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Disse står bak lotteriet:

SOS-barnebyer

SOS-barnebyer er en av verdens største humanitære organisasjoner for barn, og samarbeider med, støtter og påvirker lokalsamfunn, organisasjoner og myndigheter slik at barn får sin rett til god omsorg oppfylt. Vi sørger for at barna kan gå i skole og får et hjem og en familie.

I dag finnes det ca 550 barnebyer rundt om kring i verden, fordelt på 134 land. SOS-barnebyer driver også skoler, sosiale sentre, yrkesskoler, ungdomshjem og medisinsklinikker. SOS-barnebyer arbeider i henhold til FNs barnekonvensjon.

www.sos-barnebyer.no

WWF Verdens naturfond

WWF Verdens naturfond kjemper for natur og miljø over hele verden. Vårt mål er å beskytte naturmangfoldet og fremme en bærekraftig bruk av verdens naturressurser. WWF legger også stor vekt på å finne løsninger på en av våre største utfordringer - klimaendringene.

Vår visjon er en framtid der mennesker lever i harmoni med naturen, og der ingen dyr eller andre arter skal dø ut på grunn av menneskers handlinger. Det krever at vi er i felt, på lobbymøter, i klimaforhandlinger, på TV - og der beslutningene blir tatt.

www.wwf.no

Vil du også ha sjansen til å vinne?

74,4 millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer siden 2018

Den 2. februar delte vi ut nok et bidrag til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Den femte utdelingen hittil var hel-digital, og med stadig flere lodd i norske postnummer, kunne organisasjonenes generalsekretærer juble da de mottok hver sin sjekk på 16,2 millioner kroner!

Dermed har deltagerne i Postkodelotteriet bidratt med hele 74,4 millioner kroner siden vi solgte vårt aller første lodd i Norge i 2018. Bidraget fra Postkodelotteriet er ikke øremerket, og kan dermed brukes der organisasjonene trenger det mest for å skape en bedre verden for barn og miljø. Vår visjon er at verden blir et bedre sted med sterke ideelle organisasjoner, og på vegne av organisasjonene sier vi tusen hjertelig takk!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.