Postkodelotteriet og koronaviruset

Vi i Postkodelotteriet bryr oss om hver og en av våre mange deltakere, og din trygghet er vår første prioritet. Nå er det viktig at vi alle står sammen og tar ansvar for menneskene rundt oss. Derfor følger vi alle pålegg og anbefalinger fra myndighetene lojalt, og vi tar aktivt del i dugnaden for å stoppe spredningen av koronaviruset.

For deg som deltar i Postkodelotteriet, er det viktig å vite at lotteriet fortsetter som normalt. Postkodelotteriet er et abonnementslotteri hvor du deltar med postnummeret ditt og med postkoden din. Vi har ingen fysiske utsalgssteder og selger ikke fysiske lodd. Dermed kan alle delta 100% trygt, selv fra karantene.

I en alvorlig situasjon som denne, vet vi at enkelte bedrifter og enkelte yrkesgrupper er viktigere for landet enn andre. Postkodelotteriet representerer ikke samfunnskritiske funksjoner, men kan bidra med glede og oppmuntring ved å gi folk sjansen til å vinne sammen med naboene sine. Samtidig er det viktig at lotteriet fortsetter å samle inn penger til WWF og SOS-barnebyer.

Om du vinner en gevinst i lotteriet, vil vi utbetale denne direkte til din bankkonto.

 

Tom Stiansen og Jorun Stiansen

Den største forskjellen fra tidligere, er at vinnerne inntil videre ikke får besøk av Tom Stiansen og Jorun Stiansen. Det blir ingen gullkonvolutter, ingen blomster og ingen klemmer før smittespredningen er under kontroll. Alle vinnere vil likevel få beskjed i form av brev eller e-post fra oss. Og om du er heldig, kan du også få en hyggelig og overraskende telefon fra Tom eller Jorun ...

Som vanlig publiserer vi alle vinnere på www.postkodelotteriet.no og på Facebook. Du kan også følge med på Morgenklubben med Loven & Co på Radio Norge hver fredag.

Kundeservice

Vår kundeservice holder fortsatt åpent som før. De fleste av våre medarbeidere jobber nå fra hjemmekontor, og det kan i en periode ta litt lengre tid å få svar enn normalt. Vi lover likevel at du skal få svar, uansett om du kontakter oss på telefon, e-post eller i sosiale medier.

For mer informasjon, følg med på www.postkodelotteriet.no hvor vi legger ut oppdatert informasjon om situasjonen skulle endre seg. I mellomtiden; ta vare på deg selv og menneskene rundt deg.