Visjon

Vi er overbeviste om at verden blir bedre med et sterkt sivilsamfunn. Derfor støtter vi ideelle og humanitære organisasjoner verden over. Vi vet at organisasjonene ofte bruker uforholdsmessig mye ressurser på å skaffe finansiering til sine prosjekter. Derfor ønsker vi å drive veldedige lotterier hvor overskuddet går til utvalgte ideelle organisasjoner.

Postkodelotteriet bidrar ikke bare med inntekter til de ideelle organisasjonene. Vi ønsker også å sette fokus på det viktige arbeidet organisasjonene gjør.

I dag finnes Postkodelotteriet i Nederland, Storbritannia, Tyskland, Sverige og Norge. Siden starten har de ulike Postkodelotteriene generert over 100 milliarder kroner til gode formål. Det gjorde oss til den nest største private bidragsyteren i verden – og den største i Europa – i 2019!

I Norge vil inntektene fra Postkodelotteriet gå til SOS-barnebyer og WWF Verdens Naturfond. Hver gang du kjøper et lodd i Postkodelotteriet, bidrar du til å gjøre verden litt bedre for både mennesker og miljø!

Kundeservice 955 10 000 
Vi har åpent alle hverdager kl. 08.00‑17.00
Hjelpelinjen
NMI
lotter og stiftelsestilsynet
Lotter og stiftelsestilsynet
18+

Innehaver lotterikonsesjon: SOS‑barnebyer og WWF Verdens naturfond

Operatør: Novamedia Norsk Postkodelotteri A/S

Org nr: 893 757 422

kundeservice@postkodelotteriet.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.