Ekstra fine julegaver i Alta med gevinst på 100.000 kroner

 

2. november 2018 – 9510HH – Alta – 100.000 kroner

 

Alta

Norges første ukesvinner i det norske Postkodelotteriet var en heldig vinner fra postkode 9510HH i Alta. Han fikk en sjekk på 100.000 kroner i trekningen 2. november 2018.

«Dette var göy, da blir det ekstra fine julegaver i år. Du kan bruke svensk ö hvis du vil, så hinter det litt», sier Alta-mannen, som ønsker å være anonym, da han høre om gevinsten.

«Det var utrolig gøy å få være med å overrekke beskjeden. Jeg gleder meg sinnssykt til å både ringe og møte alle de heldige vinnerne i tiden fremover», forteller Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen. «Det å kunne glede vanlige mennesker på denne måten, samtidig som jeg vet at Postkodelotteriet bidrar til viktige inntekter til veldedige organisasjoner, gjør dette til noe jeg er utrolig glad og stolt for å være med på».

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden starten delt ut over 80 milliarder kroner til ulike veldedige organisasjoner. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største bidragsyteren til veldedige formål i verden! I Norge går minst 50 prosent av netto omsetning til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

«Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær Bente Lier i SOS-barnebyer. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke, og med Kjempegevinsten i desember er nå et perfekt tidspunkt for å kjøpe lodd!