En million på første sjanse i Gamle Fredrikstad – nå går turen til Graceland!

 

2. november 2018 – 1632TA – Gamle Fredrikstad – 1 million kroner

 

 

Det var én heldig vinner i Gamle Fredrikstad som stakk av med hele premiepotten på 1 million kroner da den første månedsvinneren i Postkodelotteriet ble trukket ut i postkode 1632TA fredag 2. november.

Jan Erik trodde nesten ikke sine egne øyne da han fikk se sjekken på 1 million kroner. «Det er helt sjokk! Jeg ble ordentlig overraska, og fikk skikkelig hjerteklapp», sa en rørt og glad vinner da Jorun Stiansen troppet opp i stua hans med gullkonvolutten. «Jeg har aldri vunnet noe som helst, og hadde aldri trodd det skulle være snakk om så mye penger!» Premien kommer han til å bruke til å finne på noe hyggelig med barn og barnebarn, og så håper han at kona blir frisk nok til at de kan reise på tur.

«Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Graceland, men vi har aldri hatt råd».

Med Postkodemillionen kan drømmen realiseres!

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som hadde gleden av å overrekke de føreste sjekkene til de heldige vinnerne. «Jeg har gledet meg lenge til å få dele ut den første Postkodelotterisjekken, og dette overgikk virkelig alle forventninger», kan hun fortelle. «Det å kunne glede vanlige mennesker på denne måten, samtidig som jeg vet at Postkodelotteriet bidrar til viktige inntekter til veldedige organisasjoner, gjør dette til noe jeg er utrolig glad og stolt for å være med på».

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden starten delt ut over 80 milliarder kroner til ulike veldedige organisasjoner. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største bidragsyteren til veldedige formål i verden! I Norge går minst 50 prosent av netto omsetning til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke, og med Kjempegevinsten i desember er nå et perfekt tidspunkt for å kjøpe lodd!

Vinneren i Gamle Fredrikstad

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.