Svenske Emil (32) bosatt i Kristiansand vant 100.000 kroner

23. november 2018 – 4628GU – Kristiansand S – 100.000 kroner

 

Det var svenske Emil bosatt på Hellemyr i postkode 4628GU Kristiansand S som vant denne ukas postkodegevinst på 100.000 kroner.

«Jeg visste ingenting om hvor mye jeg hadde vunnet, så det var veldig spennende. Jeg er jo svensk, så jeg har hørt mye om Postkodelotteriet fra før av. Da det kom til Norge måtte jeg slenge meg på», forteller en fornøyd vinner. Emil har akkurat blitt far, og tror pengene kommer godt med. «Kona ble veldig glad da jeg fortalte det, nå blir alt med den nye babyen enklere for oss. Så kan det jo fort hende at noe av pengene går til litt andre ting også, som litt oppussing hjemme eller kanskje en ferietur». I tillegg til postkodegevinsten på 100.000 kroner, fikk Emil sin del på 12.500 kroner av postnummergevinsten sammen med syv andre naboer.

Den glade vinneren ble møtt av Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen på arbeidsplassen rett på utsiden av byen der han jobber som servicetekniker. Denne gangen var det bare én vinner som delte hovedgevinsten, men Jorun gleder seg til å dele ut enda flere gevinster i samme gate i fremtiden. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at når du vinner, da vinner også naboen. Hvis naboen har kjøpt lodd, da. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier fra Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt til så mange i resten av verden har vært ekstremt givende, og jeg gleder meg til å få til det samme her i Norge», sier en henrykt Jorun Stiansen.

Det er ikke bare de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet har siden starten i 1989 delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd før 30. november for å være med i trekningen i desember!