Vinnerlykke til 13 spillere i Loddefjord

10. desember 2018 – 5172 Loddefjord – 7.693 kroner

Denne månedens postnummergevinst gikk til postnummer 5172 Loddefjord der 13 heldige vinnere delte premien på 100.000 kroner og fikk hver sin sjekk på 7.693 kroner.

Når du er med i Postkodelotteriet, vinner du når naboen vinner. Hvis du har kjøpt lodd. Og når månedens postkodegevinst ble trukket ut i en postkode i postnummer 5172 Loddefjord, da vinner også resten av naboene med lodd i samme postnummer.

Det er Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som har gleden av å være den som overrasker de heldige vinnerne hjemme i deres eget nabolag. «Jeg blir veldig rørt når jeg ser at folk blir så glade», forteller hun. «De som er medlem av Postkodelotteriet er med å støtte WWF og SOS-barnebyer, og som et sånn tusen takk for at du er med på det, så vinner de! Det er en utrolig takknemlig jobb å ha, og jeg er stolt av å få lov å være med å bidra».

For det er nemlig ikke bare de som vinner i Postkodelotteriet som kan være glade: WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden starten delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!