23 heldige vinnere i postnummer 1747 Skjeberg

 

21. desember 2018 – 1747 Skjeberg – 100.000 kroner – 4.348 kroner per lodd

 

Ukens postnummergevinst på til sammen 100.000 kroner ble delt ut i postnummer 1747 Skjeberg. Når du er med i Postkodelotteriet, vinner du nemlig når naboen vinner. Alle med lodd i postnummer 1747 delte denne ukens postnummergevinst slik at det var 23 heldige vinnere som mottok hver sin sjekk på 4.348 kroner.

Janne er en av de heldige vinnerne fra Skjeberg. I tillegg til sin del av postnummergevinsten, vant hun også postkodegevinsten på 100.000 kroner helt alene. «Jeg ble helt skjelven, og visste ikke hva jeg skulle tro», forteller en glad vinner. Hun kjøpte lodd etter å ha sett en annonse for Postkodelotteriet på Facebook.

 

«Jeg så at det var en god sak, og at man kunne vinne i tillegg, så det var jo utrolig».

 

Postkodelotteriet har lenge vært en stor suksess i både Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige, der tettsteder og gater blir snudd på hodet med store arrangement og besøk av kjendiser. I Norge startet Postkodelotteriet opp i november, og Lotteritilsynet har gitt konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnement. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier rundt om i Norge. Nå har jeg på få uker reist til både Bergen, Fredrikstad, Elverum, Kristiansand og flere andre steder. Nå gleder jeg meg spesielt mye til å dele ut Kjempegevinsten på 2 millioner kroner», forteller en henrykt Jorun Stiansen.

Det er ikke bare Jorun og de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet er opptatt av å gi tilbake til samfunnet, og har siden starten delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!