Postkodegevinst til to heldige naboer i Bremanger

11. januar 2019 – 6727YW Bremanger – 100.000 kroner – 50.000 kroner per lodd

Denne ukens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 6727YW Bremanger i Sogn og Fjordane, der to heldige naboer deler gevinsten på totalt 100.000 kroner.

Postkodelotteriet ble lansert i fjor høst, og allerede har 30.000 nordmenn blitt medlemmer. Lotteriet har lenge vært en stor suksess både i både Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige, der tettsteder og gater blir snudd på hodet med store arrangement og besøk av kjendiser. I Norge er det Jorun Stiansen som reiser landet rundt og deler ut sjekker i gullkonvolutter. Hun har allerede vært i blant annet Bergen, Kristiansand, Trondheim, Nøtterøy og Skotterud. «Dessverre rekker vi ikke besøke Bremanger, så de heldige vinnerne får vente i spenning ved postkassen. Det er utrolig gøy å reise rundt for Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt så mange i resten av verden har vært ekstremt givende», forteller en henrykt Jorun.

Å gi tilbake til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet. Dette har ført til at Postkodelotteriet er den tredje største private humanitære giveren i verden. Totalt har de som har kjøpt lodd i Postkodelotteriet internasjonalt delt ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden.

I Norge er det WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer som nyter godt av at Postkodelotteriet har kommet til landet. Organisasjonene er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Vil du også være med i Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer, og kjøp lodd i dag!