Vinnerlykke i Stavanger

1. februar 2019 – 4016AZ Stavanger – 100.000 kroner

Det var én lykkelig vinner som ble trukket ut som vinner av denne ukens postkodegevinst. Gevinstpotten på 100.000 kroner ble delt ut i postkode 4016AZ Stavanger.

Med kamerateam, blomster og en gullkonvolutt overrasket Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen den heldige vinneren hjemme i Stavanger. «Det er en utrolig takknemlig jobb», forteller hun begeistret. «Det å glede mennesker samtidig som å være en del av noe større gir meg utrolig mye». Det er nemlig ikke bare de som vinner får glede av Postkodelotteriet. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier går til de to organisasjonene SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

«Det betyr at barn som ellers ikke ville fått omsorg vil få god omsorg slik at de kan utvikle seg og at de i sin tur også kan utvikle sine samfunn. Så uansett er det alltid noen som vinner i Postkodelotteriet», understreker generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Bård Vegar Solhjell i WWF stemmer i: «Pengene går til å beskytte utrydningstruede dyr, å forhindre at plast forsøpler havene våre og å bygge ut fornybar energi som sol og vind».

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989, og har nylig startet opp også i Norge. Totalt har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør oss til den tredje største private humanitære giveren i verden.

Vil du også være med i Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer, og kjøp lodd i dag for å være med i trekningen.