Denne ukens postnummervinnere bor i Drammen

15. februar 2018 – 3039 Drammen – 100.000 kroner – 5.556 kroner per lodd

Denne ukes postnummergevinst ble trukket ut i postnummer 3039 Drammen. Her var det 18 lodd som delte premien på 100.000 kroner. Hvert lodd ga dermed en gevinst på 5.556 kroner.

Postkodelotteriet ble lansert i Norge høsten 2018, og eksisterer fra før i både Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige. Her settes ofte tettsteder og gater på hodet med store arrangement og besøk av kjendiser. I Norge er det Jorun Stiansen som er ambassadør og som reiser landet rundt for å dele ut store sjekker i gullkonvolutter til vinnerne. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge, enten det er på telefon eller ved faktisk å besøke stedene», sier hun. «Dessverre fikk vi ikke til å besøke denne gangen, så de som vinner kan vente seg en hyggelig overraskelse i posten», sier hun og legger til: «Jeg er utrolig stolt og glad for å være en del av Postkodelotteriet».

Det er nemlig ikke bare de som vinner som kan være glade. Minst 50 prosent av omsetningen etter premier er trukket fra går nemlig til de to organisasjonene WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «WWF jobber hver eneste dag for å ta vare på naturen og bekjempe klimaendringer. Når du er med i Postkodelotteriet bidrar du til arbeid som å beskytte utrydningstruede dyr, forhindre plastforsøpling i havene våre og å bygge ut fornybar energi som sol og vind», sier generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell, som ønsker å rette en takk til alle som kjøper lodd.

Postkodelotteriet ble startet i Nederland i 1989 nettopp for å bidra til inntekter for humanitære prosjekter og organisasjoner over hele verden. Siden starten har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål – det betyr at vi er den tredje største private humanitære giveren i verden. Når du deltar i Postkodelotteriet er du med på å gjøre en forskjell.

Vil du også ha sjansen til å vinne?