Månedens postnummervinnere bor i Verdal i Nord-Trøndelag

14. mars 2019 – 7653 Verdal – 250.000 kroner – 14.706 kroner per lodd

Månedens postnummergevinst250.000 kroner ble delt ut i postnummer 7653 Verdal i Nord-Trøndelag, der premien fordeles på 17 aktive lodd i postnummeret.

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som tok turen til Ørmelen i Verdal for å dele ut denne månedens postnummergevinst til hele Norges vinnerbygd. 17 vinnerlodd delte premiepotten og fikk 14.706 kroner hver.

Samboerparet Stig Rune og Elisabeth er blant de heldige vinnerne. «Jeg har støttet andre gode formål tidligere, og da jeg kom over en reklame for Postkodelotteriet tenkte jeg at jeg kunne være mer her og støtte de to organisasjonene i tillegg til å ha muligheten til å vinne noen kroner. Og det gjorde jeg jo», konstaterer Stig Rune. I tillegg til sin del av postnummergevinsten, stakk han også av med denne månedens hovedgevinst postkodegevinsten. Pengene skal brukes på blant annet en kjærlighetstur for de to. «Som småbarnsforeldre har det vært travelt nok i hverdagen, og ikke så enkelt å dra på de store ferieturene», forteller Elisabeth. Nå blir det tur til varmere strøk.

Det er ikke bare de som vinner som kan være glade for at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til organisasjonene SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Nylig fikk de to utdelt nesten 2 millioner kroner hver.

Generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier forteller at midlene fra Postkodelotteriet er kjærkomne midler for organisasjonen. «Nå kan vi sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier hun. Også Bård Vegar Solhjell i WWF Verdens naturfond er strålende fornøyd med den gode starten i Norge. «Pilene peker feil vei for både dyr, natur og økosystemer. Derfor kjemper WWF på mange plan med blant annet å fjerne plast i havet, bekjempe klimaendringer og redde utrydningstruede dyr og deres leveområder. Støtten fra Postkodelotteriet er vesentlig».

Postkodelotteriet startet i Norge høsten 2018 etter å ha fått konsesjon av Lotteritilsynet sammen med nettopp SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. I Nederland, Tyskland, Storbritannia og Sverige settes ofte tettsteder og gater på hodet når Postkodelotteriet deler ut pengepremier. Jorun Stiansen forteller at hun er glad for å være en del av Postkodelotteriet i Norge. «Jeg gleder meg til å reise rundt til enda flere vinnere og til at Postkodelotteriet blir like stort her i Norge», forteller hun og legger til: «Alle som er med i Postkodelotteriet bidrar til at verden blir et bedre sted. Det er jeg utrolig stolt av å få være en del av».

Siden starten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?